Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
27 Haziran 2023 00:09

Airbnb sitesinden 3 gecelik rezervasyon yaptık. İş için gittiğimiz için gece eve geç giriş yapmak durumunda kaldık. Ev sahibi bize tuttuğumuz görsellerdeki evde su arızası olduğunu aynı eşdeğerde başka ev vereceğini söyledi. Eve girdiğimizde asla kalınacak bir yer olmadığını anladık pis kötü kokulu kırık dökük bir evdi. Nevresimler pisti Ev sahibini aradık ve bizim kalabileceğimiz bir ev olmadığını görsellerdeki evle alakası olmadığını söyledik gecenin 2 sinde anahtarı 10 dakika içerisinde geri teslim edip 1 çift + 3 bayan olarak Ankara'da yeni kalacak yer bulmak zorunda kaldık ve o saatten sonra son dakika bulduğumuz yere 2 katı ücret ödemek zorunda kaldık maddi olarak zorlandık. Ayrıldığımızı anında siteden geri bildirdik ancak Sağlıklı bir iletişim kurulmuyor. Ev sahibi sistemden iptal etmemizi söyledi paramızı iade edebileceğini söyledi ama sonrasında telefonlara bakmadı ve airbnb ye evde konakladığımızı bildirmiş. Bizimle resmen dalga geçti mağdur olduk. Airbnb de karşımızda derdimizi anlatacak muhatap bulamıyoruz paramızı hala daha iade alamadık. Diğer kaldığımız otelde aynı tarihlerde kamera kayıtlarımız ödeme makbuzlarımız her şeyimiz mevcut. Gerekli belgeler incelenebilir. Bir an önce sorunun çözülmesini ve paramızın iade olmasını istiyoruz

Belgin sonuçtan çok memnun

Belgin
09 Ekim 2023 16:39
"İlginiz için teşekkürler ederim"
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
10 Eylül 2023 12:03

Yanlış Bilgi Ve İade Sorunu Nedeniyle Güven Kaybı Yaşadık

İbrahim
14 Temmuz 2025 23:30
Yanlış Bilgi Ve İade Sorunu Nedeniyle Güven Kaybı Yaşadık
yanlis-bilgi-ve-iade-sorunu-nedeniyle-guven-kaybi-yasadik-1.jpg
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
06 Kasım 2023 18:34