Ayşegül sonuçtan çok memnun

Airbnb Ev Sahibine Ulaşamıyorum. Tam Ücretin İade Edilmesini İstiyorum

Airbnb Ev Sahibine Ulaşamıyorum. Tam Ücretin İade Edilmesini İstiyorum
05 Mart 2024 13:17
Ayşegül'ün Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim.”

Airbnb den Ağustos ayı için rezervasyon yaptım. Ücretin yarısını ödedim. Şu an ev sahibine ulaşamıyorum. Yazdığı mesajları da artık airbnb üyesi olmadığı için göremiyorum. Rezervasyonda kısmı para iadesi var ama alamayacağım hizmet için ücretin tamamının iade edilmesini istiyorum. Çünkü tatile gittiğimde ailecek kapıda kalacağız. Destek ekibi de cevap vermiyor.

07 Mart 2024 14:58

Sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim.

Buse
Buse

Merhaba, şu an aynı sorunu yaşıyorum Alaçatı'da kiraladığım ev için. Ev sahibi önce bir ödeme linki gönderdi (2 hafta önce ödeme yaptığım halde) sonra bunun airbnb hatası olduğunu belirtti ve ardından aynı günün akşamında hesabı kapandı. Paranızı iade alabildiniz değil mi?

Ayşegül

Ödeme linkini tıklamadınız umarım.

Ayşegül

Ben rezervasyonun iptal edilmesini istemiştim iptalde edeceklerdi ödediğim tutarı iade ederek. Ev sahibinin sayfasına da ulaşamıyordum 404 veriyordu. Ama yazdığınız gibi airbnb güvenlik nedeniyle yaşanan bir sorunmuş. Daha sonra ev sahibi yazdı ve dediğiniz gibi aynı ödeme linki bende de vardı ev sahibi mesajı gönderen ben değilim dedi. Airbnb müşteri hizmetleri ile görüşün. Destek oluyorlar.

Hasan
02 Kasım 2024 22:43