Urla 1 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi Doktor Saygısızlığı

13 Eylül 2024 12:34

Oğlumu 2 yaş aşısı için Urla Sanat Sokağı'ndaki 1 numaralı Aile Sağlığı Merkezi'ndeki Dr. H*** U***** S***'ya götürdüm. İçeriye girdiğimde aşı yapmak için yatıracakken korktuğu için oğlum ağlamaya başladı. Hiçbir şekilde insan odaklı olmayan hekimlerin, sadece iş olarak gördükleri için çocukların duygularını önemsemediklerini zaten biliyorduk; ancak sedyede tüm hastalara kullanılan bir örtü olduğunu görünce, örtü değiştirip değiştirmeyeceklerini sorduk. 'Siz bir şey koyun altına, herkese aynı örtü kullanılıyor' dedi. Tüm çocuklara aynı örtüde aşı yapmak sterilizasyon bakımından çağ dışı olduğu için durumu dile getirdik. Burada bile 'Siz devlete ilk defa mı geliyorsunuz?' yanıtını aldık. Avrupa'da bazı doktorların anne ya da baba kucağında çocukları aşıladığını söylediğimizde de 'Avrupa'ya taşının o zaman!' yanıtını aldık. Kendilerine tepki gösterdiğimizde bizi konuşturmayan, üstten konuşan ve sadece kendini savunan birini bulduk. 'Yarası olan gocunur' dediğimizde iyice yükseldi. Kendisine her ne kadar 'Biz sizin işinizi yapışınızla ilgili bir yorum yapmıyoruz, sadece duruma isyan ediyoruz' desek de bağırarak kendini savunmaya ve bizi taklit ederek dalga geçmeye devam etti. Çocuğum maalesef aile hekimi gibi basit doktor yüzünden, hastane kapısına geldiğimizde ağlamaya başlar oldu. Bu kadar düşüncesiz ve işini sevmeden yapan başka birini tanımamıştım. Diğer hastaların yanında bizi bu duruma düşürdüğü için kendisini her mecraya şikayet edeceğim; ancak gitmeden önce araştıranlar olursa umarım bu yorumu görüp kendisiyle vakit kaybetmezler.

Aile Sağlığı Merkezleri Doktor İlgisizliği

29 Ocak 2025 15:13
Zekiye sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Kaba Ve İlgisiz Yaklaşım Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

11 Eylül 2025 16:32