Gizliliği İhlal Eden Profesyonellikten Uzak Hizmet

16 Ekim 2024 03:53

Aile Dizimi Ankara (yeri Balgat'ta olan, web sitesi ailedizimiankara.com) adlı işletmede Haziran 2024'te b**** isimli sözde uzmandan bireysel bir seans aldım. Seansın çok dağınık ve zor ilerlemesi, zaman yönetiminin problemli olması, kendisinin mesleki tecrübesinin az veya epey tek yönlü olduğunu düşündüren dalga geçer gibi tepkileri sebebiyle hiç memnun kalmadım.

Bu memnuniyetsizliğimi kendilerine ilettiğimde bana yazdıkları cevap "Bazıları bir şey anlamaz" oldu. Yani herhangi bir sorun yaşadığınızda "sen anlamamışsındır" deyip geçecekler. Para karşılığında bir hizmet verdiklerinin farkında değil herhalde bu arkadaşlar.

Ayrıca insanların sorunları çözülsün diye anlattıkları özel bilgiler sohbet malzemesi yapılıyor burada. Ben bu görüştüğüm sözde uzmana kendisine anlattığım şeyleri gidip başkalarına anlatsın yaysın diye bir izin vermedim. Aile dizimi mi yapıyor magazin muhabirliği mi acaba? Özel bilgileriniz sohbet konusu olsun, insanlar eşe dosta anlatsın istiyorsanız buraya gidebilirsiniz.

Ankara bunlara kaldıysa yazık Ankara'ya. İyi ki ilk aile dizimini bunlara yaptırmamışım, yoksa bu ne saçma işmiş böyle derdim.

Saygısız, kalitesiz, kesinlikle profesyonel olmayan ve egosu tavan yapmış insanlardan oluşan gereksiz bir yer.

Ankafizyo'da Maruz Kaldığım Çifte Standart Ve Güven Vermeyen İşletme

29 Mayıs 2024 14:29
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 10:18
Kehribar Güzellik Salonu (Bursa) Güzellik Salonunun Çözümsüz Davranması
Kehribar Güzellik Salonu (Bursa) Güzellik Salonunun Çözümsüz Davranması

Fizyoritim Aldığı Paranın Karşılığını Vermeyen İşletme

06 Temmuz 2024 22:01
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Hipnoz Seansında Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu

07 Mart 2025 18:12