Agaferro Anneler Günü Hediyesi!

Nadide
14 Mayıs 2024 15:54

5 Mayıs'ta Agaferro web sitesi üzerinden Anneler Günü için ayrı ayrı 2 farklı adrese 2 adet tasarım buket çiçek kolye siparişi oluşturdum. 7 Mayıs'a kadar verilen siparişlerin 12 Mayıs anneler gününe yetiştirileceğini vadediyorlardı.

Ürün hakkında isteklerimi belirterek hediye notları ekledim. WhatsApp üzerinden ilgili kişi ile iletişime geçerek hediyelerin ve notların öneminden, isteklerimden detaylıca bahsettim. A** Hanım ilgiyle yanıt verdi. Ancak sonrasında bilgi almak için iletişime geçip sorduğumda ürünün öngörülemeyen şekilde gecikebileceği belirtildi. Sonrasında ise ayrı ayrı sipariş oluşturup farklı zamanlarda aldığım ürünler aynı adrese ve bahsedilen özen gösterilmeden, ısrarla iletilen notlar dahi eklenmeden gönderildi.

Durumun tamamen anlaşmalı oldukları Aras Kargo hatası sebebiyle kaynaklandığını belirtip yoğunluk sebebiyle tüm siparişlerin aksadığı, karıştığı, mağdur olunduğu belirtildi. Gönderilmeyen siparişim ise gecikmeli olarak tekrar üretilip anneler gününden sonra ancak teslim edilebildi. Yine hediye notu eklenmeden... Durum hakkında memnun kalmadığımı ilettiğimde; "Biz mağdur olduk, zarar ettik" şeklinde bir dönüş yaptılar. Sipariş oluşturma aşamasında verdikleri güven sözleri hiçbir şekilde yerini bulmuyor. Ve hata kendi anlaştıkları kargo firmasına yıkılıyor.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36

Refika
25 Şubat 2025 01:00

18 Mayıs 2024 15:29
Agaferro Çok Uzun Sürede Gelen Ürün!