Afrodi Parfüm Ürünüm Yanlış Geldi

Afrodi Parfüm Ürünüm Yanlış Geldi
30 Mayıs 2025 14:361.300

Ürünüm yanlış geldi, telafi edileceği söylendi ama mesajlarıma dönülmedi hatta görüldü bile atılmadı. Böyle işletme açacaksanız açmayın ya da telafi ederiz gibi bilgiler bilgileri vermeyin müşteriye lütfen 🙏🏻

6 Eylül 2025 14:57

Merhaba bende de aynı durum şu an ilgileneceğiz dediler bugün geri dönüş yapıldımı size acaba

Erva Halı (Instagram: erva.hali) Yanlış Ve Defolu Ürün Gönderdiler İletişime Geçemiyorum

23 Ekim 2023 14:33288

Yanlış ve defolu ürün gönderildi arıyoruz açmıyorlar. İade etmek istiyoruz bir bilgi alamıyoruz. WhatsApp'tan yazıyoruz ...

Sehpaji_kenan (Instagram) Yanlış Ürün Gönderdiler

19 Ocak 2024 11:321.718

Yanlış ürün gönderdiler. Hatanın düzeltilmesi için söylediğimde engelleyip gittiler. Bu şekilde iş yapmayın, müşteri mem...

Sehpaji_kenan (Instagram) Yanlış Ürün Gönderdiler
1 Yorum

Elazig.koysepeti Şikayeti

31 Ekim 2024 16:32522

Ürün siparişim ile sorun yaşadık dönüş sağlanmıyor engelleniyor böyle bir işletme anlayışı olamaz, telefonlara bakacak m...

Elazig.koysepeti Şikayeti