İ. Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Adrasan Palmira Hotel Pişmanlıktır!

23 Ağustos 2024 12:38

Çok seyahat eden ve farklı otel sınıflarında sık sık konaklama yapan biri olarak maalesef bu oteli tavsiye edemiyorum. Tur sebebiyle yorumları inceleyerek seçtiğimiz bu otelde; giriş yaptığımız an otel sahibi b*** hanımın asık suratı ve kaprisli tavırlarıyla karşılaştık. Otelde kaldığımız süreçte odadaki minibar zemine defalarca kere kirli su akıttı. Klima da aynı şekilde problemliydi. Oda temizliği zaten yapılmıyor. Rica minnet 5 günde 1 kere havlu çarşaf değiştirdiler. Yaşattıkları sıkıntılardan ötürü beklerken ikram ettikleri Türk kahvelerinin parasını otelden çıkış yapacağımız esnada aniden istemeleri ise utanmazca bir tavır. Otelin içinde neyin ücretli neyin ücretsiz olduğuna dair bir ibare bulunmuyor. Ya da bir bilgilendirme yapılmıyor. Çıkış yapacağınız esnada son derece itici bir tavır ve kaba üslupla b*** hanımı sizden para isterken görebilirsiniz. Turizm ahlakında her müşteri misafirinizdir. B*** hanım ise müşterileri, sınıfında azarladığı öğrencileri sanmaya alışmış bir otel sahibi. Tüm bunların haricinde otelde çalışan m***, ö****, t*** beylere teşekkürler. Her aksaklığa rağmen bu insanlar gerçekten emek vererek, ekstra özveri göstererek çalışıyorlar. Var olsunlar.

Uslu Otel Royal Yachting Uslu Otel Hayal Kırıklığı

17 Temmuz 2024 13:52

01 Temmuz 2024 15:07
Mine sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 15:21
Delta Hotel Didim 1 Gece Dayanabildik
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 22:35
Adalet sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 16:34