26 Ağustos 2024 14:572.051
Çetin'in Teşekkür Mesajı
Şikayet bildiriminden hemen sonra Adopen merkez benimle irtibata geçti. Derhal fitil göndereceklerini söylediler. Bugün fitilleri teslim aldım. Çok teşekkür ederim. Doğramaları ne zaman yaptırdığınızın önemi yok, biz malımızın arkasındayız çözeceğiz dediler ve çözdüler.

İstanbul Maltepe'de yaklaşık 10-12 yıl önce yaptırdığım Adopen marka pencerelerin tüm fitilleri kurudu döküldü. Kışın içeri su alıyor. Yazın da rüzgar ıslık gibi çalıyor sabaha kadar. Birkaç usta ile görüştüm, onunla uğraşamayız, fitil bulamayız dediler. Adopen yetkililerinden çözüm bekliyorum.

Çetin
11 Eylül 2024 16:10

Adopen Pencere Fitilleri Döküldü

2 Ağustos 2023 13:202.956

"Teşekkür"

Adopen Kapı Ve Pencere Fitillerinden Yağmurda İçeriye Sular Geliyor

19 Kasım 2023 21:174.042

"Dün gece şikayeti girmeme rağmen sabah erkenden firma yetkilisi resul bey iletişime geçti. Konuyu dinledi. Uzun zaman geçmesinden dolayı deformenin normal olduğunu söylemesine rağmen müşteri memnuniyeti açısından yeni lastik fitillerin değişimi için adresime kargolanacağı bilgisini verdi. Adopen'e markasının arkasında durmasından ve Resul beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Bu zamanda ürününün arkasında duran firma bulmak zor. Saygılarımla"

2 Ağustos 2024 18:111.914

Tüm pencerelerimizde Adopen pencere fitilleri söküldü. Eski binalarda bile böyle bir sorun görmedik. Hangi camcı ile gör...

Adopen Dökülen Fitiller

18 Temmuz 2023 18:403.026

"Resul beye teşekkür ederim malzeme yönünden çözüm sağlandı."

Tümünü Gör
Adopen Kapıda Boya Sökülmeleri Oluştu

Adopen KapıdaBoya Sökülmeleri Oluştu

Ramazan
Adopen PVC Firmasının Ciddiyetsizliği

Adopen PVCFirmasının Ciddiyetsizliği

Kalender
Adopen Pencerede Sürekli Hava Alması Sorunu!

Adopen PenceredeSürekli Hava Alması Sorunu!

Enes
Adopen Pencere Fitillerinin Çürümesi!

Adopen PencereFitillerinin Çürümesi!

Yunus
Adopen Bantların Sökülmemesi Sorunu!

Adopen BantlarınSökülmemesi Sorunu!

Elif