Burak sonuçtan hiç memnun değil

Adidas Ayakkabılarının Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Burak
16 Ekim 2024 23:16

12-05-2024 tarihinde Viaport Adidas Outlet mağazasından satın almış olduğum Adidas Takumi Sen 9 koşu ayakkabısı, 5 aylık sadece koşu antrenmanlarında kullanım sonrası her iki ayağın iç taban kısmından açılma yaptı. Toplam 20 defa giymediğim ayakkabının bu şekilde kalitesiz malzemesinden dolayı açılması sebebiyle 10-10-2024 tarihinde aldığım mağazaya inceleme yapılması talebimle teslim ettim. Teslim alan mağaza görevlisi, 2 ayağın da aynı yerden açılması ve ayak içine gelen kısmın herhangi bir şekilde kullanım hatası olamayacağını, dolayısıyla talebimin kabul edileceğini ilettiği için mağazadan ayrıldım ve açılan T24458403 kaydıma kısa sürede dönüş olacağını bekledim.
16-10-2024 tarihine kadar herhangi bir geri dönüş olmadığı için müşteri hizmetlerine ulaştım. Müşteri hizmetleri yetkilisi, inceleme sonucunun reddolduğunu, ürünümün aynı mağazaya teslim edileceğini iletti. Ben bu kadar kısa sürede nasıl bir inceleme ile red kararı verildiğini, aynı ayakkabının her iki tekinin de aynı yerden açıldığını, detaylı açıklama talep ettiğimi iletmeme ve benim defalarca Adidas ayakkabı kullandığımı ve defalarca Adidas vb. Markalardan koşu ayakkabısı alarak kullandığımı, ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımı, kesinlikle bir defa daha incelenerek bana detaylı açıklama yapılmasını rica ettiğimi iletmeme rağmen böyle bir süreçleri olmadığını iletti ve yardımcı olamayacağını söyledi. Böyle bir müşteri memnuniyetsizliğini kabul etmiyor ve detaylı açıklama talep ediyorum dememe rağmen yardımcı olamayacaklarını iletti. Bana bu şekilde neden reddedildiğini, nasıl bir kullanıcının ayakkabıların iki tekini de aynı yerinden, özellikle ayağın en yumuşak kısmı olan taban ve topuk iç kısmında kalan kısımdan açılmasını sağladığını detaylı bir şekilde açıklamalarını ve talebimin haksız olduğunu iletmelerini talep ediyorum.

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
02 Haziran 2024 17:43

Birgül
02 Eylül 2024 22:21
Sneaks Up Ve Adidas'tan Aldığım Ayakkabının Kalite Sorunu Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 10:26
Nadide sonuçtan hiç memnun değil

Nadide
02 Temmuz 2024 12:04
Adidas'ın Hatalı Urunu Kabul Etmemesi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
08 Mart 2025 15:26