Eyup sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 19:10

24/04/2023 tarihinde 2999 TL'ye aldığım Adidas mağazasından Adidas samba model ayakkabı nın 23/05/2023 tarihinde (29) günde ürün az kullanılmasına rağmen ayakkabı nın önünde bulunan süet kısmı renk atmış Deformasyon meydana gelmiştir. 23/05/2023 tarihinde ayakkabı mağaza tarafından incelenmeye gönderilmiş incelenme sonucu red olunduğu söylenmiştir. Hiçbir şekilde gerekçesini öğrenemedim. İade gerekçesi mesaj olarak gelecek dendi oda gelmedi karşımda muhatap bulamadım. Mağazadaki personel inceleyen biz değiliz diyor müşteri hizmetlerini aradığımda biz yetkili değiliz diyor Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun deniliyor. Tüketici Hakem Heyeti en az 3 ayda sonuçlanacağını söylüyor 3 ay sonra bu modelin fiyatı artacak biz mağdur olacağız. Kesinlikle adidas ayakkabı kalitesi bozuldu

Yorumlar (7)

Ayşegül
Ayşegül

Adidas'ı çok iyi bir marka olarak bilirdim lakin bu durum hiç yakışmamış müşterilerine karşı daha özverili olmasını beklerdim.

Durmusbusra
Durmusbusra

Adidas'tan ürününün arkasında durmasını beklerdim.

Hasan
Hasan

Yorumları okuduktan sonra adidas bir daha almayacağım

Elif
Elif

Adidas'ın ayakkabıları artık eski kalitede değil ve ayrıca ürünlerinin arkasında da durmuyor. O kadar para veriyoruz ve kullanıcı hatası diyorlar ya da direkt değişim iade talebinizi kabul edemedik.

Adidas'ta kalite düşüklüğü çok aşırılaşmaya başladı ben de çocuğuma ayakkabı almıştım aynı sıkıntıları yaşamıştım bu yorumları gördükçe de adidas'tan iyice soğudum

Ayşe
Ayşe

Adidas zaten kendi kalitesini düşürdü geçmiş olsun nasıl arkasında durmuyorlar bir ton para hizmet sıfır

Eyup
Eyup

Benzer durum kardeşimin başıma geldi çok pahalıya sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar muhatap bulamıyorsunuz cevap veren yok tüketici hakem eğitinden kazandı ama zaman kaybı firmalar bunu göze alıyorlar sonuçta 2-3 ay sürüyor ve o fiyata o ürünü alamıyorsunuz acilen düzelmesi lazım bu sistemin Adidas in eski kalitesi yok kesinlikle

Nadide sonuçtan hiç memnun değil

Nadide
02 Temmuz 2024 12:04
Adidas'ın Hatalı Urunu Kabul Etmemesi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
15 Şubat 2024 13:49
Adidas Ürünün Arkasında Durmuyor
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
05 Ağustos 2024 15:49