Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 19:11

Eskişehir haller karşısındaki Addax'tan 01.09.2024 tarihinde bir ceket aldım, alarmını çıkartmamışlar. Ceketi bir toplantı için kombinleyip yanında birkaç bir şey daha almıştım, eve gelip aldıklarımı askıya astım. Toplantı gününde giydiğim zaman ise alarmının çıkartılmamış olduğunu gördüm ve tüm hazırlığım çöpe gitti. Böyle bir iş bilmemezlik olamaz. Belki kasada işlem yoğunluğu vardı diye düşünebilirsiniz, hayır yoktu, kasiyer hanım sallana sallana poşetledi aldıklarımı. Şimdi ise benim planlayarak satın aldığım ceket hiçbir işime yaramadı mağdur olduğumla kaldım.

06 Eylül 2024 16:45

Bugün iade için gittim (06.09.2024) mağazaya, fakat iade yapmadıklarını mağaza politikası olarak 15 gün içerisinde sadece değişim yapıldığını söylediler. Şikayet oluşturacağımı dile getirdiğimde ise istediğim yere şikayet edebileceğim söylendi/ bu bilgilendirme için de ayrıca teşekkür ederim :d Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetimi de oluşturdum. Nerede bu Tüketici Hakları göreceğiz.

08 Kasım 2024 15:12

Tam 2 ay sonra, bugün, markadan paramı geri alabildim ( İade şeklinde). Tüketici Hakem Heyetinin kararı ile bir tüketici olarak haklı olduğum kanıtlanmış oldu/gelişme olarak eklemek istedim. İyi ki ülkemizde böyle bir kuruluş var yoksa bu sağlayıcılar tarafından müşteri olarak umurlarında bile değiliz.

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Addax Mağazasında Hırsız Muamelesi

Oktay
18 Ekim 2024 14:27

İlbilge
09 Ağustos 2023 21:29

İsim
25 Ekim 2024 21:48
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Defolu Ürün Ve Hatalı İade Süreci Mağduriyeti

Fatma
03 Aralık 2024 17:55
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Zara Mağazasında Etiket İpi Yüzünden Değişim Krizi

03 Kasım 2024 01:47