Adana Şehir Hastanesi Sağlık Hizmeti Şikayeti

03 Ekim 2023 10:30

Ben eşimi 20.09.2023 tarihinde İskenderun Devlet Hastanesi'nin sevkiyle Adana Şehir Hastanesi'ne sezaryen doğum için götürdüm. İskenderun'da sezaryen ameliyatı yapılacak malzemeler yokmuş. Adana Şehir Hastanesi çok güzel yapılmış, emeği geçenlerden Allah razı olsun ama hastaneye girdiğimiz andan itibaren ne yazık ki çalışanların tavırları çok kötüydü. Sezaryen ameliyatı olmuş eşimi yer yok diye bir gece sedyede beklettiler, oda yok deyip başka bir hastanın yanında sedyede kalacak dediler. Refakatçi için yatacak yer yokmuş, sandalyede otursun dediler. Bir çarşaf istedik, çarşaf yok dediler. Eşi olarak 3 gün boyunca çocuğumu sadece 18.00 ve 19.00 saatleri arası görebilirmişim, yanına bile almadılar. Nedenini sorduğumda koridorda gezen doğum yapmış uygunsuz hanımlar var diye dediler. Peki güvenlik neden geziyor diyorum, git şikayet et diyorlar, zaten inanın 3 günde 10 çalışandan fazladır.

Herkesin ağzında 'haklısın, git şikayet et' lafı var. Ben bu kadar güzel bir hastane görmedim ama bu kadar eğitimsiz çalışanlar da görmedim. Başhekimle görüşmek istiyorum dedim, görüşemezsin dediler. İletişimden bile aradım, ulaşamadım. Yardımcı olmadılar. Aynı odada kaldığımız hasta 4 gündür aç bekliyor, dış gebelik ameliyatı yapılmıyordu, en son eşi hastayı aldı gitti özel hastaneye, o kadar ilgisizler. Lütfen bu konuda yardımcı olun, insanlar mağdur.

Adana Şehir Hastanesi Doktorlardan Ve Hemşirelerden Şikayetçiyim

19 Aralık 2023 15:38

Adana Şehir Hastanesi Yoğun Bakımda Hastalara Yapılan Muameleler

14 Aralık 2023 15:37
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi 4A Kadın Doğum Bölümü

20 Temmuz 2023 09:58
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Çam Sakura Şehir Hastanesi Hastane Personelinin İlgisizliği Ve Güvenlik Sorunları

04 Eylül 2024 14:40