Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi Mağdur Etmesi

26 Mayıs 2023 09:53

Adana Seyhan Başkent hastanesinde 6 yaşında kızım ameliyatı için dış ilçeden geldik. Bir kuzum daha var ve 5 yaşında. Ameliyat için sadece bir refakatçi alırız diyorlar ve baba alınmazmış kızım ameliyat olacak ve ben giremeyeceğim bir de özel oda istemişiz ameliyat ve oda para ücretini bir gün öncesinden vermişiz ameliyat gününde söylenene bakın. Kendi tanıdıkları ameliyat olsa ameliyathaneye kadar girerler ama. Sonra babayı alalım beş dakika görsün ama diğer çocuğu alamayız dediler. Küçük çocuğumu otele mi yerleştirelim. Dedik ki çocuğum ameliyat olsun kendine gelsin yanında babasını görsün rahatlayınca biz zaten gideceğiz annesi kalacak yanında desek de nafile. Artık yeter vallahi billahi yeter illa ki birilerinin araması mı gerekli illa böyle mi olacak yeter artık kendilerinin yakını olsa dediğim gibi ameliyathaneye kadar girerler başka biri olsa bu çocuğun anası babası demezler. O kadar para ver ve sonra sonuç alma. Ve ben çocuğumun yanında olamayacaksam paramızı iade edin dedim ve çıktık. Dediğim gibi artık yeter denetleme adam akıllı olsun. Gidin bakın başkaları tanıdıkları ya da arayarak talep edenleri nasıl da yukarı çıkarıyorlar. Ama olan tanıdığı olmayana oluyor. Yeter artık bir şeyler yapın bu kayırmacı sisteme.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Mağduriyet

04 Ocak 2024 18:13