17 Eylül 2024 16:31

Adalet Bakanlığı e-görüş uygulaması hata veriyor. Cihaz durumu güncellenemedi diye birkaç saat önce böyle bir problem yoktu. Arama geldi ama bağlantı hatası verdi, konuşamadım. Birkaç gündür aynı sorunlar yaşanıyor görüntülü konuşma sağlayamıyoruz sağlıklı şekilde.

Şimdi de cihaz durumu güncellenemedi hatası veriyor. Bu hatanın bir an önce düzeltilmesini istiyorum. Eşimi göremeyeceksek ne önemi var para yatırıp onca emek verip uğraşmanın...

Yorumlar (10)

Elif
Elif

Abla senin düzeldi mi acaba ya da nasıl düzeltin yardım ci olur musun

Arda
Arda

Aynı sorunu bende yaşıyorum görüşme yapamıyorum kendiliğinden sorun çözülür mü yoksa bir şey yapmam gerekiyor mu 🙏

Büşra

Şu an uygulama düzelmiş durumda arama gelene kadar bekleyeceğiz artık

Büşra

Dün öğleden sonra şu ana kadar hala aynı sorun devam ediyor büyük ihtimalle güncelleme vardır sistemde düzelme olmadı çünkü bende bekliyorum. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok genel sorun var Belli ki ilk defa bu kadar uzun sürdü.

Özlem
Özlem

İyi akşamlar. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. 2 saat önce görüştük sonra cihaz durumu Güncellenemedi uyarısı vermeye başladı. Kendiliğinden çözüldü mü sorun? Bir şey yapmam gerekiyor mu?

İkra
İkra

Tekrar sorun yaşadınız mı acaba?

Büşra

Evet havalar da bozuk ya bir de otomatikman Herkeste problem yaşanıyormuş sanırım haftalık 100 TL ödüyoruz görüntülü görüşmeye aylık 200 attığımız uygulama aylık 400e çıktı ama verimli görüşme sağlamak çok zor.

Zeliha
Zeliha

Çözüm bulan var mı

adalet-bakanligi-e-gorus-uygulama-hatalari-1.jpg
Kübra
Kübra

Ne yaptınız sorununuz çözüldü mü?

Büşra

Çözüldü dün yine sistemlerde sorun varmış yine aynısı oldu kimse görüşme sağlayamamış

09 Eylül 2024 22:22

29 Eylül 2024 00:02