Adalet Bakanlığı Denizli T Tipi Kapalı Cezaevi

Dilek
26 Eylül 2023 00:3821.746

Kardeşim Denizli tipi kapalı cezaevindeydi koğuşta kavga çıkmış kardeşimi ve 8-10 kişiyi döverek koğuştan çıkarmışlar. Bu da yetmemiş, kardeşimi tam 15 gün teklide televizyon ve kişisel ihtiyaçlarını vermeden tutmuşlar ve daha da bitmedi, hepsini sürgün göndermişler. Artı 5 ay görüş yasağı ve tam 37 gün hücre cezası vermişler.

Şimdi ben adalet Bakanlığına sesleniyorum, buradan simdi bu adalet mi yani kendimizi savunamıyoruz? Ne savcı ne hakim dinlemiyor bile bizi, kapıdan kovalıyorlar. Bu çocuk ne yaptı da bu kadar ceza verildi? Suçu neydi de bu kadar ceza aldı? İçeride kumar mı oynatmış, milletin parasını mı almış da bu kadar ceza veriliyor?

Melis
Melis
8 Aralık 2025 15:34

Denizli kocabaşta yatmakta olan abim için d tipinde kendisine ulaşma durumumuz yok kendisi de numara ezbere bilmediği için ulaşamıyor rica etsem d tipinde yatan arkadaşların ailelerinden biri yardımcı olabilir misiniz

Adalet Bakanlığı İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnsafsızlığı

Arzu
2 Şubat 2024 10:2315.219

Yaklaşık 20 gündür hastalığı devam eden nişanlım a**d*** 5 aydır delil yetersizliğinden tutuklu bulunduğu İzmir Kapalı C...

Adalet Bakanlığı İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnsafsızlığı
2 Destek1 Yorum

Adalet Bakanlığı Samsun T Tipi Kapalı Ceza Evinden Şikayet!

Adalet BakanlığıSamsun T Tipi Kapalı Ceza Evinden Şikayet!

Melike
Adalet Bakanlığı Telefona Cevap Veren Yok!

Adalet BakanlığıTelefona Cevap Veren Yok!

Murat
Adalet Bakanlığı Sürekli Girişlerde Problem Yaşıyoruz, Bursa Kapalı E Tipi Cezaevi

Adalet BakanlığıSürekli Girişlerde Problem Yaşıyoruz, Bursa Kapalı E Tipi Cezaevi

Ferda

Öne ÇıkanKonular