Lezgin sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 12:04

Adadünya optik firmasından 07.07.2023 tarihinde aldığım Armani Exchange marka güneş gözlüğü, iç tarafından soyulmaya başladı. Firmayı arayıp durumu belirttim garanti dahilinde olabileceğini, firma sitesinden e-garanti sekmesine tıklayıp bilgilerinizi girin size yardımcı olacağız denildi firma tarafından. E-garanti sekmesinde garanti belgesi isteniyor, bir sene önce aldığım ürünün garanti belgesinin nerede olduğunu bilmediğimi, sitenin profil bölümünde gözlüğü oradan aldığım ispatlı bir şekilde göründüğünü belirttim. Konunun kendileriyle alakalı olmadığını, gözlüğü satan Luxottica adlı firmanın garanti belgesiz işlem yapmadığını söylediler. Ben gözlüğü Luxottica firmasından değil, adadünya optikten aldım, profilde oradan aldığım belli dolayısıyla muhatabım Luxottica değil adadünya optiktir. Adadünya optik sattığı ürünün arkasında durmayan fason bir firmadır, aracı bir firmadır sadece satış yapıyor, sorumluluğu almıyor. Bu bilgiyi de tarafımla paylaşmadığı için ben mağdur olmuş oldum.

19 Temmuz 2024 13:42 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Markalı Gözlükte Garanti Ve Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı

12 Haziran 2025 14:48
Markalı Gözlükte Garanti Ve Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı
markali-gozlukte-garanti-ve-musteri-hizmeti-hayal-kirikligi-2.jpg

Kusurlu Gözlük Ve Haksız İade Reddi

24 Haziran 2025 15:33
Mustafa sonuçtan memnun

09 Haziran 2025 16:23
"Sorunumuz çözüldü ve değişim yapıldı teşekkürler"
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Rayban Gözlüğün Kulpu İlk Kullanımda Düştü, Garanti Ve Müşteri Hizmetlerinden Dönüş Alamadım

25 Nisan 2025 15:38
Güray sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kullanım İddiası İle İade Talebimin Reddedilmesi

02 Temmuz 2025 20:59