Elif sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 21:42

Bu şikayeti yazıp yapmamakta ilgili çok düşündüm ama yetkili kişi ile görüşmemde yaşadığım sorunu anlamak, özür dilemek yerine çalışanların beni sorunlu biri olarak tanımlamalarını doğrular şekilde 'bizden peruk almayın sorun yaşamayalım' şeklinde konuşması maalesef beni buraya itti.

Ada Peruk'tan devamlı alışveriş yaparım. Genel olarak idare ettiğimden sanırım sorun yoktu. Yaşadığım sıkıntıları genel olarak dile getirdiğimde biz böyleyiz, ister al ister alma tavırlarından kaynaklanan sorunlar vardı. Buna rağmen bir şekilde anlaştık ve ürünlerini kullandım asla haksızlık yapma niyetim yoktur.

Ada Peruk' tan verdiğim en son siparişim uzun kahkül. Geldiğinde beğendim gerçekten görsel olarak çok bir sıkıntı yoktu benim için. Minik minik üzerinde yapışkan 30 40 tane anlamadığım şeyler dışında. Kuaförüm buna bit sirkesi demesine rağmen umursamadım kestim attım oraları ki kendilerine bile söylememiştim. (Sorun çıkarmak isteyen biri bunu da söylerdi.) fotoğraflara ekledim. İlgili sorunu. Saça kesim yaptırdım. Çok da beğendim. Sonra saçı kuaförüm yıkadı. İnanamadık saç bembeyaz.

Ben yine sorun çıkmasın olsun deyip saçı kendi rengime boyadım. Beyaz kısımlara boya girmedi yine bembeyaz kaldı. Sonra yine sorun çıkmasın diye ben koyu renge boyadım. Büyük kısmı kapandı ama yine de beyazlıklar var ve yine yıkadıkça beyazlıyor. Şimdi ben kendilerine şunu anlatmaya çalışıyorum. Ben bunu ücretsiz almadım. Para vererek hazırlattığım üründe neden bu kadar sorun yaşattılar. Neden bana beyaz saç gönderdiler. Diyelim ki oldu. Kendilerini savunmak adına beni sorunlu göstermelerini kabul etmiyorum efendim.

İlgili kişinin yukarıda yazdıklarımı kendi açısından değil kendisini karşısındaki kişinin yerine koyarak tekrar okumasını istiyorum. Öncesinde hangi konuda sorun çıkarılmış bir anlamaya çalışmasını istiyorum.

19 Eylül 2023 10:42 (Şikayetten 13 saat sonra)
19 Eylül 2023 10:50

Çalışma arkadaşlarım sizinle üslup sorunu olmadan yardımcı olmuşlar efendim lütfen olduğu gibi yansıtırsanız daha memnun oluruz teşekkür ederiz

Elif
Elif
23 Eylül 2023 23:37

Teşekkür etmemi anlamamışsınız bile. Siz yapılan şeyi savunduktan sonra size tepki olsun diye söyledim. Peki madem ki o cisimler toz size göndereyim inceleyin. Ne kadar ayıp hâlâ özür dilemek yerine toz olduğunu iddia edip benim yalan söylediğimi düşündürüyorsunuz insanlara. O kadar koparıp attım hatta 2 kez boyadım kaç kez yıkamama rağmen orada duruyorlar. Ben o cisimleri yapışkan bir şeyler zannederken daha önce yapılan şikayetlerden sirke olabileceğini düşünüyorum. Sizin yaptığınız çok ayıp. Sizden para istemiyorum yüz defa söyledim bunu size. Ayrıca Paylaştığınızdır WhatsApp mesajı açık anlatmaya çalışıyorum. Karşı taraf "efendim siz böyle yaptınız, efendim siz şunu yaptınız"demek yerine anlamaya çalışamaz mı. Öncelikle iddia ettiğim durumu ürünü incelemeden nasıl anlayabilirsiniz. Ben diyorum ki sac bembeyaz sert geldi diyorum sizin cevabınız "yok o şekilde gelemez" iyi de beni ne ile suçluyorsunuz. Konuyu kapatmak isterdim ama maalesef ki bu durumu hukuki yollarla aramak zorundayım.

24 Eylül 2023 14:07

Dediğim gibi 7 Gün içinde iade ve değişim hakkınız mevcuttu yasal yol diyorsunuz da efendim bu 7 gün içinde bize sorunu bildirip yapabilirsiniz ama sız üzerinden 1 ay geçmesine rağmen urunu kullanıp bu şekilde bize sunuyorsunuz kusura bakmayın ilgi ve düşünceniz için teşekkür ederiz

Luxfame Yanlış Ölçü Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti!

Sinem
23 Mart 2025 11:55

Kalitesiz Peruklar Ve Müşteri Mağduriyeti

12 Mart 2025 11:57
Kalitesiz Peruklar Ve Müşteri Mağduriyeti
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Kalitesi Ve Teslimat Sorunları

Gamze