Emrecan sonuçtan hiç memnun değil

Taksim Acıbadem Personel Ve Müdür Saygısızlığı

23 Aralık 2023 22:20

Acıbadem Taksim şubenizden acil bölümüne giderek Atakent Acıbadem şubesinde çocuk gastroenteroloji bölümü doktorunun verdiği idrar, kan ve ultrason testlerinin yapılıp yapılmayacağını sorduk. 'İdrar ve kan olur' cevabını alınca beklemeye başladık. Önümüzde iki hasta olmasına rağmen çok uzun süre bekledik. Ardından Atakent şubesinden aldığımız muayene formundaki kan testindeki bir bilginin çıkmadığı söylenerek, girişinin nasıl yapılacağı ile ilgili Atakent Acıbadem'i aramamız istendi. Aradık ve işlem kodu bilgisi aldık. Bu bilgiyi ilettiğimizde giriş yapıldı. Başka bir bilgi gerekirse Atakent şubesinin açılmasını bekleyip arayabileceğimiz söylendi ama nedense bu işlemle biz uğraştık. Hasta girişi yapılmadığı gerekçesiyle bekletilmeye devam edildi. Daha sonra uzun süre beklediğimiz için şikayetçi olduk. 'Acil vaka olsa kaç saat bekleyeceğiz burada? ' dememiz üzerine işletme müdürünüz 'Durumunuz acil' dedi. Sıra bekleyen kişiler zaten acil vaka değildi. Biri saç ekimi için gelmiş bir hastaydı. Biz şikayetçi olunca kan alımı için çağrıldık. Bu sefer kan alımı yapıldı ama numune yeterli değilmiş ve doğrudan diğer koldan tekrar kan alımı yapıldı. Çocuğum 23 aylık ve elimde Atakent'ten alınan detaylı muayene istek formu olmasına rağmen iki kez uğraştırıldı. İdrar torbası dördüncü seferde takıldı; ilk üç torba takılamadı ve çöpe gitti. Konuyla ilgili hasta haklarına gitmek istedim ama mesai saati olmadığı için aynı işletme müdürüyle karşılaştım. Üslubu sokak ağzını andıran bir şekildeydi ve böyle bir kurumda nasıl çalıştığını anlamadım. Kendisiyle görüşmek istemediğimi, çünkü kendisinden de şikayetçi olduğumu belirttim. Ayrıca orada sıra beklerken 'Şu hastadan şunu al, şuna şu indirimi yap' dediğinizi duyduğumu ve bunu da şikayet edeceğimi söyledim. Buna karşılık 'İstediğime indirim yaparım, istemediğime yapmam, bu yetkim var' dedi. Bu üslup ve tarz kabul edilemez. Kendimi kurumsal bir yerde değil, adeta sokak arasında bir yerde gibi hissettim. Yaklaşık 16.40 civarında gittiğimiz acilden saatler sonra çıkabildik. Acil olmayan hastalarla ilgilenen, bilgisiz giriş yapan hasta danışmanları, saygısız ve torpille indirim yapan işletme müdürü, yeteneksiz hemşire grubuyla karşılaştık. Umarım bunlar düzeltilir.

25 Aralık 2023 08:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

27339249 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Emrecan
Emrecan
10 Ocak 2024 09:32

06.01.2024 tarihinde arayarak 08.01.2024 tarihinde direktörünüzün arayacağı bilgisi verdiniz şikayet ile ilgili ama arayan olmadı.

Naime sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 23:20
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Randevu Sorunları Ve Saygısızlık

28 Kasım 2024 14:08

Özel Hastanede Beklenmedik Doktor Tavrı

29 Kasım 2024 11:10
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde İlgisiz Doktor Deneyimi

09 Şubat 2025 16:11