Bodrum Acıbadem Hastanesi Ve 112 Ambulans Hizmeti Kayıp Kimlik

06 Ağustos 2024 01:44

24 Temmuz 2024 de ambulansla sancı içinde Bodrum Acıbadem Hastanesi'ne getirildim. Nüfus cüzdanım 112 den gelmiş olan sağlık personeline teslim ettik. Acil servise alınıp bir saat içinde ameliyata alındım. Ve 2 gün yoğun bakımda tedavi oldum. Ameliyata alındığım gün refakatçiye de kimlik teslimi yapılmamış.

8 gün yatış sonrası 1 Ağustos günü taburcu edileceğim gün benden nüfus cüzdanı talep edildi. Bende 24 Temmuz'da 112 ambulans a teslim ettiğimizi ilettik. 112 ile görüştüğümde kimliğimin Bodrum Acıbadem Hastanesi acil servise hasta teslim edilirken teslim edildiği bilgisi verildi. Çıkış işlemlerim için kimliğe ihtiyaç olduğu için hastane benden talep ediyor, ve ben ehliyet teslim ederek işlem yapılarak taburcu olabiliyorum.

Acil servise getirildim gün kamera kayıtlarının incelenmesini talep ettim. 1 Ağustos taburcu edildiğim gün 1/2 gün içerisinde tarafıma bilgi verileceği bilgisi verildi. Ancak halen tarafıma bilgi verilmemiştir, hastane derki bize kimlik teslim edilmedi, kimlik olmadan hasta nasıl kabul ediliyor, ve ameliyata alınıyor, akıl alır gibi değil. 112 servis hastaneye teslim ettiğini beyan ediyor, hastane acil servis bizde kimlik yok diyor.

Şu an kimliğim yok ve evde refakatçi eşliğinde tedavi oluyorum. Yaşadığım mağduriyeti kim nasıl çözecek. 2 kurumun hatasının bedelini neden hasta ödemek zorunda kalıyor. Benim nüfus müdürlüğüne giderek yeni kimlik çıkartmam sağlık sorunum nedeniyle imkansız. Bu nasıl ihmalkârlık ve sorumsuzluk.

06 Ağustos 2024 12:41 (Şikayetten 10 saat sonra)

29632942 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

14 Mart 2024 11:16
Çağlar sonuçtan memnun değil