Uğur sonuçtan çok memnun

Acıbadem Hastanesi Maslak Acıbadem - Bebek Fototerapi Tedavisinden 10 Katı Fiyat Aldı.

31 Ağustos 2023 22:53
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“İlgili arkadaşlara hızlı dönüşleri için teşekkürler”

Maslak Acıbadem hastanesinde eşim doğum yaptı. Doğumdan 1 hafta sonra sarılık değerlerinin yüksek olduğu ve fototerapi alması gerektiği söylendi. Bazı hastaların kendi odasında bu tedaviyi alabilmesine rağmen bize Yenidoğan yoğun bakımda fototerapi uygulandı. Bebeğim 1 gece hastanede yattı. Bunun için bizden 41.000 TL ücret talep ettiler. Ben bu rakama 1 hafta önce doğum yaptığımı ve rakamın çok fahiş olduğunu, diğer hastahanelerde bu rakamın 3.500 TL civarında olduğunu ilettim. 10 katı bir fark olamayacağını belirttim ve karşılığında "28.000 TL düz hesap alalım" diye bir cevap ile karşılaştım. 28 gün boyunca Yenidoğan bebek için ücret almamaları gerektiğini öğrendim. Bu ücreti zaten @SGK zaten karşılıyormuş.
Ödeme ile ilgili faturayı aldığımda ise faturada fototerapi yazmadığını, medikal sarf malzemeleri, yoğun bakım hizmetleri gibi kesin olmayan kalemler ile 28.000 TL lik bir fatura aldığımı fark ettim. Gerekli şikayetleri CİMER ®'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne yaptım.

01 Eylül 2023 08:37 (Şikayetten 9 saat sonra)

26025245 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Uğur
02 Ekim 2023 00:13

Konu çözüldü. Ücretimin %97 si tarafıma ödendi. Hastane müşteri ilişkilerindeki arkadaş çok olumluydu. Bundan sonra alınan karar gereği bebek - fototerapi işleminden 3.500 TL ( SGK nın karşılamadığı masraflara karşılık) bir ücret alınması kararı aldıklarını, hastalarını mağdur etmeyeceklerini ilettiler. Bilginiz olması açısından iletiyorum.

Uğur
02 Ekim 2023 00:14

İlgili arkadaşlara hızlı dönüşleri için teşekkürler

Acıbadem Hastanesi Maslak Acıbadem Fototerapi

02 Şubat 2024 14:26

Hastane Ücretleri Ve İletişim Sorunları

09 Nisan 18:39
Zümra sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 00:59
Yenidoğan Fototerapi Ve Kan Tahlili İçin Haksız Ücretlendirme
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Doğum Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

04 Ocak 18:26
Acıbadem Hastanesi Kategorileri