Acıbadem Hastanesi Doğum Sonrası Hizmette Eksiklik

20 Haziran 2024 17:33

12.06.2024 tarihinde eşim sezaryen ile doğum yaptı. Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde 1 gün kaldık. Hastanede ve genel olarak hizmet iyi olsa da eşimin sütüne bakılması gerekirken bakılmadı. Az mı geliyor yoksa yeterince mi geliyor diye kontrol edilmedi. Biz de bu konuda tecrübesiz olduğumuz için bilemedik. Sütü yeterli sandık ama yeterli değilmiş. Bebeğimiz susuz kaldığı için ateşlendi. 2 gün sonra çocuk doktoruna kontrole gittiğimizde ateşi 39'a çıkmıştı. Hemen yatırmamız lazım dedi. İş burada da karıştı. İlk başta yoğun bakımda yerimiz yok, normal odaya ücretli bir şekilde alalım diyen doktor sonradan geldi ve yoğun bakımda yer açıldığını, oraya alabileceklerini söyledi. 10 dakikada nasıl yer açıldıysa artık. Bize maddi durumumuzu soruyor doktor, ücretli odaya yatırsak ücreti ödeyebilir misiniz diye. Bir de çocuk 200 gram kilo kaybetmiş doğumdan sonra. Bu konuda da çocuk doktoru bizi korkuttu, çok fazla kilo kaybetmiş diyerek. Başka doktorlara sorduğumuzda ilk hafta 350 gram kilo kaybının normal olduğunu, çünkü çocuğun ödem attığını söylediler. Bunu bilemeyecek bir doktor çocuk doktoru olarak hizmet vermekte. Biz de çocuğumuzu Acıbadem'e emanet etmek yerine şehir hastanesine götürdük, orada tedavisi yapıldı.

21 Haziran 2024 10:45 (Şikayetten 17 saat sonra)

29128720 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Merve
Merve

Bu şikayet var kısmında ki yazılar o kadar doğru ve gerçek ki Acıbadem de yeni doğum yapmış biri olarak söylüyorum oraya canınızı emanet etmeyin tek diyeceğim bu oraya gidip de memnum olan kimseyi görmedim doğum yapmadan önce de çoğu kişi gitme oraya dedi ama dinlemedim bizlerde Zorlu süreçten geçtik çok şükür her şey yolunda rabbim kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin

İsmet
İsmet

Doktorunuz kimdi acaba Acıbadem de

Yunus
Yunus

Fatma kutlusoy ama ondan şikayetçi değildik

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Doğum Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

04 Ocak 2025 18:26
Gizem sonucu yetersiz buldu