B. Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Ataşehir Acil Ortopedi Doktorunun Kırık Kemiği Anlamaması

09 Şubat 2024 19:21

2 Şubat 2024 cuma akşamı yaşadığım düşme sonucu Ataşehir Acıbadem Hastanesi'ne başvurdum. Bileğimi burktuğum ve üstüne basamadığım için, özellikle acilde ortopedi hekimi bulunan Ataşehir Acıbadem Hastanesi'ni tercih etmiştim. Acil ortopedi doktoru dr. *** *****, çekilen röntgene bakarak burkulma olduğunu ve ertesi gün normale döneceğimi söyleyip bir jel reçete ederek beni gönderdi.

Ağrı ve acımın olduğunu söyleyip, ısrarla kırık olup olmadığını sormama rağmen 'kırık yok' diyerek çıkışımı verdi. Beş gün sonra ağrım ve acım geçmediği için tekrar Ataşehir Hastanesi'ne kontrol randevusuna gittim. Bu sefer prof. Dr. *** *****, ayak bileğimde kırık olduğunu söyleyerek iki farklı atel ve bandaj tedavisine başladı.

Şimdi size sormak istiyorum; 'siz, Ataşehir gibi amiral gemisi hastanelerinizden birinde çalışan ve kırığı bile göremeyen bir doktoru nasıl çalıştırıyorsunuz? ' ben bilinçli bir hasta olmasam ve kendime dikkat etmesem, şu an yaşayacağım sıkıntı ve çalışma engelini hayal dahi edemiyorum. Kırık kemiği ayırt edemeyen doktorunuz **** ***** yanlış tanısı ve gerekli görmeyip yapmadığı tedavi sebebiyle yaşadığım maddi ve manevi mağduriyet nasıl telafi edilebilir?

Konuyla ilgili olarak CİMER ve ilgili doktorun çalıştığı diğer hastanelere de yazacağımı bildirir, bu ihmalkarlık dolayısıyla tüm hukuki haklarımın saklı olduğunu tarafınıza ivedilikle bildiririm. Yıllardır güvenerek geldiğim Acıbadem kurumunda böyle bir sorumsuzluk yaşadığım için çok üzgünüm.

10 Şubat 2024 11:17 (Şikayetten 15 saat sonra)

27838477 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Acıbadem Hastanesi Ataşehir İletişim Sorunu

24 Eylül 2024 22:20
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Uygunsuz Doktor Tavrı

29 Şubat 2024 21:33

01 Temmuz 2024 20:18
Ataşehir Acıbadem Hastanesi Doktorların Teşhis Konusunda Yetersizliği
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Acıbadem'de Sağlık Sigortası Krizi

20 Ocak 17:50