Acıbadem Hastanesi Ataşehir İletişim Sorunu

24 Eylül 2024 22:20

Merhabalar, Evde geçirdiğim düşme nedeniyle Acıbadem Ataşehir hastanesinin aciline 5 Ekim'de başvurdum. Röntgen için gittiğim radyoloji bölümü sizin bilginiz bilgisayara düşmedi diyerek bir yerleri aradı ve neden hastayı böyle gönderdiniz diye benim yanımda bir yerlere çıkıştı. Sonra yönlendirdikleri ortopedi bölümünde alçı için bekle dediler. Uzun bir süre bekledikten sonra sorduğumda bilginiz gelmemiş denilerek şimdi işleminizi başlatıyoruz denildi. Sonrasında 2 kere kontrole gittim. İlkinde doktor toplantıda denilerek 1 saatten fazla bekletilip bilgi verilmedi. İkincisinde gittiğimde randevunuz doktorumuzun ameliyatı nedeniyle iptal oldu sizi aradık dediler. Bilgilerimi acilde almalarına rağmen sisteme kayıt alınmamış ve manuel bilgi gönderilmiş. Randevu içinde tabii ulaşamamışlar. Sonuç olarak sürekli bir iletişim eksikliği ve aksaklık yaşadım. Bir kere olabilir. İkinci tesadüf desem o kadar üst üste sorun olunca bir tedbir alınmalı diye düşünüyorum.

25 Eylül 2024 08:31 (Şikayetten 10 saat sonra)

30162582 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

B. Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Ataşehir Acil Ortopedi Doktorunun Kırık Kemiği Anlamaması

09 Şubat 2024 19:21

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Ataşehir Ameliyat Faturası

31 Temmuz 2024 14:24
Acıbadem Hastanesi Acıbadem Ataşehir Ameliyat Faturası
Mehmet sonuçtan memnun değil

Acıbadem Hastanesi Acıbadem - Ataşehir Hastanesi Yanlış Yapılan İşleme Dönüş Yok

03 Eylül 2024 17:35
Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 15:35

28 Ocak 2024 09:45