Nur sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Acıbadem Ataşehir Dermotoloji

19 Nisan 2024 00:24

Acıbadem Ataşehir Hastanesi'nde dermatoloji bölümünde S*** Hanım'a muayene oldum. İnanılmaz hızlı bir şekilde muayene etti. Klasik bir krem yazıp gönderecekti; ben konuşmayı uzatarak onu lafa tutmuş gibi hissettirdi. İlgi ve alaka sıfır, verilen paraların hak yoluyla kazanıldığını düşünmüyorum. Halbuki Adana Acıbadem Hastanesi'nin doktorları çok daha iyidir. Ayrıca çalışanlar da fazlasıyla bilinçsizdir. Girişte duran dolgun ablamız konuştuğum halde duymuyor, ben söylemesem imza kağıdını vermeyecekti. Doktorun asistanının sesi çıkmıyor.

24 Nisan 2024 17:09

Doktor ilgisizliğinden sonra bir de verdiği krem yüzümü mahvetti ve telefonda berbat bir üslup ile olayı dramatize etmenize gerek yok demesi bu nasıl bir doktor sanki beni hayır işi yaparak ücretsiz muayene etti hayatımda böyle kötü bir doktor görmedim kadın kadının en büyük düşmanıdır lafı ne kadar doğru kötü üslup bilgisizlik sonucu yüzüme göz yaşım dahi gelse yüzüm cayır cayır yanıyor yüzümü mahvetti dilerim ki aynısını yaşasın ayrıca yanaklarımda bu kadar gözenekte yoktu yüzümü mahvetti telefonda da sorunu bana yüklemeye çalıştı

Ek
19 Nisan 2024 09:05 (Şikayetten 8 saat sonra)

28514497 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Nur
22 Nisan 2024 12:50

Teşekkürler

30 Aralık 2023 09:45
Mehmet sonuçtan memnun değil

Acıbadem Hastanesi Acıbadem - Ataşehir Hastanesi Yanlış Yapılan İşleme Dönüş Yok

03 Eylül 2024 17:35
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Acıbadem'de Sağlık Sigortası Krizi

20 Ocak 17:50