Acıbadem Ankara Hastanesi Serumun İçindeki İlaçların Parasını İstedi

23 Mayıs 2024 12:12

Acıbadem Ankara hastanesine oğlumu götürdüm. Götürmeden sigorta anlaşması olduğu teyidini telefondan aldım. Çocuk doktoru çok ilgili, kendisinden memnun ayrıldık. Çocuk doktoru oğlumun ateşi olduğundan serum takalım, iyi gelir dedi. Serum acil bölümünden takıldığı için o bölüme indik. Herhangi bir bilgilendirme ücretlendirme için yapılmadığını özellikle belirtmek isterim. Serum takılıp, işlemler bittikten sonra, hastaneden ayrıldığımız gibi hastane acilden h**** i****** adında birisi aradı ve 420 TL civarında bir ödeme yapmamız gerektiğini söyledi. Sigortayla görüştüm, böyle bir şeyin ilk defa duyduklarını ilettiler ki, sigortam da Acıbadem. Geri hastaneye gittiğimde, neden bilgi vermediniz diye sordum ve size bilgi verildi cevabıyla karşılaştım. Bilgi verilse neden çıkıp gideyim, ödeme yapmayacaksak olsam neden geri döneyim. Hastane personeli oldukça lakayıt, serumun içine koyulan ilaçların bedeliymiş 420-tl. Evden getirsek olur mu dedim, olmaz dediler. Oldukça trajikomik. 420 TL bir para değil fakat hastanede büyük bir şey olsa oldukça sıkıntı yaşayacağımız için bir daha gitmeme kararı aldık. Kimseye de önermiyorum

23 Mayıs 2024 17:05 (Şikayetten 4 saat sonra)

28858548 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde İlgisiz Doktor Deneyimi

09 Şubat 2025 16:11