Açı Eğitim Kurumları Okulda Güvenlik Ve İletişim Sorunları

19 Ekim 2024 11:19

Oğlum bir buçuk ay önce bu okula başladı. Maalesef bir buçuk ayda oğluma sahip çıkamadı bu kurum. Sebepler küfür etmiş, arkadaşıyla tartışmış. Neden dedim, sizin okulda hiç küfür eden yok mu? Yok dediler. Alası var halbuki, eşim dostumdan biliyorum. Arkadaşı, her gün güvenilir dediğin okulda oğlumu sıkıştırıp 'Seni döveceğim bebe' dedi. Bunu dikkate almadılar.
Rehberlik hocası s*** Hoca ilgiliymiş gibi dinledi beni ama sadece oğlumu okuldan göndermek için dinliyormuş. Kendisine ucuz rehberliği için çocuğumun ve benim bir anne olarak hakkım helal olmasın. Çince, Rusça yok şu yok. Ben 22 yıllık eğitimcisiyim, bugün o okuldan çocuğumu aldım diye o kadar mutluyum ki. Maalesef öğrenci kazanmak değil amaçları. Bizim okulda o yok bu yok dedikleri çocuklar dışarıda neler yapıyor yapabilir de. Ben günlerce başı gövdesi kopan kızın videolarını görmedim diye TV açmadım ama bu 'Bizim okul tertemiz' diyen m*** ve c*** müdürler, biliyor musunuz sizin çocuklar bu kızın sansürsüz resimlerini oğluma göstermiş.
Size bir buçuk ay geldim ama bilesiniz ki benim oğluma haksızlık ettiniz. Ha iyi de oldu.

Okulda Güvenlik Ve Eğitim Sorunları

25 Kasım 2024 13:08
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Nokta Tek Eğitim Kurumları Kolej'de Yaşananlar

10 Nisan 2025 11:45
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Diyarbakır Amerikan Kültür Kolejleri Öğretmenin Uygunsuz Tavrı

07 Haziran 2024 11:01