Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Acarlar Unlu Mamüller Muzlu Pasta Böyle Olur! Muş.!

21 Mart 2024 22:23

3 gün önce Buca Üçkuyular meydanındaki acarlar unlu mamullerden muzlu yaş pasta aldım. Aksam misafirim için pastayı kestik birer Yudum aldık ancak ağır bir koku ve tadında acılık hissedince pastayı inceledik. Çatalla sıyırılınca ip gibi uzayan görüntü midemizi bulandırdı ve görüntü alıp pastayı attık. Ertesi gün aldığım yere gittim ve görüntüleri gösterdim. Bana söylenenler "Allah Allah, nasıl olur, siz muzlu pasta istemiştiniz muzlu pasta böyle olur"
Özür dilenmedi ve bana başka pasta teklif edildi. Bende pastadan midem bulandığı için asla kabul etmem dedim sinirlendim çıktım. Acarlar yolumun üstünde hep. Her geçtiğimde kendimi kötü hissediyorum hiçbir üzgünlük hissetmediler yani böyle bir şey normal gibi davrandılar. 200 TL yi resmen sokağa attım. Daha duyarlı olmaları gerekiyordu. Para iadesi yapmaları sorumluluk almaları gerekiyor.

22 Mart 2024 16:19

Henüz bir gelişme yok. Sanırım müşteri şikayetleri konusunda duyarsızlar.

24 Mart 2024 21:42

Acarlar unlu mamullerin tüm şubelerinden şikayetler var ama hiç çözüm sunmamislar. Haksiz kazandıkları her para... Olsun. Onların ürünlerinin videolarını aslında herkese göstermek gerek.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Yaş Pasta Satışıyla İnsan Sağlığını Hiçe Sayan Pastane Deneyimi

30 Haziran 2025 13:55
Bozuk Yaş Pasta Satışıyla İnsan Sağlığını Hiçe Sayan Pastane Deneyimi

Acarlar Unlu Mamüller Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İlgisizlik

07 Aralık 2023 23:23

24 Eylül 2023 22:25
Acarlar Unlu Mamüller Tarafından Yanıltıldım
Acarlar Unlu Mamüller Tarafından Yanıltıldım
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 00:24
Güneli Pastanesi Güneli Fırın Şikayet