İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Vize Mağduriyeti Ve Gizli Ücretler: Academix Şikayeti

31 Aralık 2024 15:08

Yurt dışı dil eğitimi için Academix firmasından A*** Ö**** Hanım'dan telefonda bilgi aldım.
Akabinde ofis dışına çıkması gerektiğini ve kendisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebileceğimi, aklımdaki bütün sorulara cevap verebileceğini söylemişti. Sonrasında aklımdaki birkaç soru için WhatsApp üzerinden iletişimde geçtiğimde ise yeni yıl dolayısıyla yarım gün çalıştığını, indirimin bugün son günü olduğunu ve telefonda bahsetmediği bir kayıt ücretini alması gerektiğini söyledi. Vize çıkmazsa para kendilerinde kalıyormuş. Vize mağduriyeti yaşayan insanlardan kopardığınız paralarla mı geçiniyorsunuz Academix? Bunun mantıklı bir açıklamasını yapar mısınız?
Dahası da var. Telefonda kaporadan bahsedilmemesini hatırlatmam üzerine de WhatsApp üzerinden başka yer ile çözün tarzında bir tavır takındı. Önce telefonda bilgiyi aktarıp promosyonlu teklif verdikten sonra, WP üzerinden ben öğleden sonra yokum diyerek hiçbir şeyi sorgulatmadan kayıt yapılmasının diretilmesi çok irite edici.

Nejla sonuçtan hiç memnun değil

Vize İşlemlerinde Gecikme ve Ekstra Ücretler: Studyzone Kadıköy Şubesinin Yetersiz Hizmeti

07 Ekim 2024 16:18

Studyzone Kadıköy Şubesi'nde Yaşanan İletişim ve Hizmet Sorunları

06 Ekim 2024 15:01
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Ozman Eğitim Aupair Danışmanlık Şirketi Yanıltıldık

01 Ağustos 2023 17:27
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvuru Sürecinde Hatalı Evrak Ve İlgisiz Hizmet Nedeniyle Mağduriyet

02 Mayıs 2025 20:38