Nejla sonuçtan hiç memnun değil

Vize İşlemlerinde Gecikme ve Ekstra Ücretler: Studyzone Kadıköy Şubesinin Yetersiz Hizmeti

07 Ekim 2024 16:18

Studyzone (Kadıköy şubesi) ile yaşadığım mağduriyetlerden bahsetmek istiyorum,
Ekim ayında acenteyle nisanda gidecek şekilde dil okulu sözleşmesi imzaladım. Ocak ayında kendilerini vize işlemlerine başlayalım diye aradım bana Şubatın ortasında başlayıp belgeleri halledelim zaten 3 güne vize randevusu bulabiliyoruz dediler. Ben de Şubatın ortasında belgelerimi hallettim sonrasında bana randevu yok dediler. Üstüne bir de vizede değişiklik olmuş dil okulu için vizeleri Mart ayından itibaren okulun alması gerektiğini söyleyip hem de bunun için okula ekstra 150 euro ödemem gerektiğini söylediler. Yani Kasımda sözleşme imzalamış olmama rağmen Ocak ayında da arayıp başlayalım mı işlemlere dememe rağmen 3 güne vize randevusu bulabiliyoruz diye beni Şubata atıp üstüne vize randevusu bulamayıp Mart ayına kalmama sebep olup ekstra vize ücretinden ayrı olarak 150 euro ödemek zorunda kaldım. Nisanın ortasından okul başladı. Vize sonucum daha gelmemişti. Ben şikayetlerimi belirtince acente yetkilisi bana “Ben bu şekilde devam etmek istemiyorum sizinle. Bu yüzden vize sonucunuz gelene kadar bu yaklaşımdaki maillerinize ve aramalarınıza cevap vermeyeceğimi bilmenizi istiyorum. “ şeklinde mail atıyor. Okul başlamış vizem ortada yok ve okulla tek bağlantım sizsiniz ve hem mağdur et hem de sesimiz cıkınca danışanına böyle bir çözüm bul, harika! Ve vizem planlanan gidiş tarihinden geç çıktı. Anlaştığım pakette gidiş dönüş bilet okula aitti ama son dakika olduğu için okul biletimi almadı. Ben biletime çok fazla ödeme yaptım tabii ki acente bu konuda hiçbir sorumluluk almadı. Gidiş dönüş biletime toplam 700 euro ödedim ve okul bunun içim bana sadece 170 euro gibi bir fiyat ödemesi yaptı. Acentede 70 euro gibi bir cüzi miktarla bu süreçteki hatalarını telafi etmeye çalıştı. Ben kendimi planlayıp erkenden anlaşmışım sizinle. Madem vize daha geç çıkacak her ihtimali sizin benimle paylaşıp sorumluluğunu almanız, ona göre hareket etmeniz lazım. Zaten acentenin amacı oluşabilecek aksiliklere engel olması aynı zamanda bilinçli bir kurumun müşteriye destek olmasıdır. Ve olumsuz durumlar için mesuliyet alıp mağduriyeti önlemek, bunun için de müşteriden para talep etmektir. Onu bilemeyiz bunu bilemeyiz bunu yapamayız maillerinize cevap vermeyeceğim. Demekle acentecilik olmaz. Gerçekten kurumsallıktan uzak bir kurum. Her şeyi sizin kovalamanız lazım ben sormasam hiçbir olası ihtimali bile kimse söylemeyecek ki söylenmediği için bu sıkıntıları yaşadık.
Kesinlikle ö n e r m i y o r u m!

Studyzone Kadıköy Şubesi'nde Yaşanan İletişim ve Hizmet Sorunları

06 Ekim 2024 15:01
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvuru Sürecinde Hatalı Evrak Ve İlgisiz Hizmet Nedeniyle Mağduriyet

02 Mayıs 2025 20:38