Esin sonuçtan hiç memnun değil

A2 Tv Kanalı Ve Yayınlamadığı Eski Dizler

Esin
29 Kasım 2023 01:23

A2 TV kanalı kuruluş amacını çoktan unuttu. Defalarca kez ATV ve A2 kanalının izleyici temsilciliğine ve şikayet bölümüne yazmama rağmen ciddiye alınmadım. İzlediğim diğer Show Max ve Teve 2 kanalı bile daha iyi; hem eski dizileri yayınlıyor hem de reklamlar kısa.

29 Kasım 2023 01:23

A2 TV kanalı yayın amacını unuttu 2 yıldır tekrara düşen aynı dizileri yayınlıyor hafta sonu eskidende izlenmeyen sama sapan bir yarışma programı koyuyor halbuki dizi arşivi en geniş ve öyle güzel eski dizileri olan tek kanaldı eskiden ilk açıldığı zaman bütün eski dizileri sırasıyla yayımladı Mahhellenin Muhtarlarından, Baba Evi, Sıcak saatler vs. Gibi ama yaklaşık 3 yıldır sürekli 4 dizi e şkiya Dünyaya Hükümdar olmaz, Yahşi cazibe bir de şu yayınlandığı zamanda izlenmeyen  bir yarışma Kızlar ve anneleri. Bir de bu sene yeni bir dizi çekişler a2 ye özel onu yayınlamaya başladılar adı bile aklımda değil o derece izlemiyorum. Teve2 ve Show Max bile kat kat daha güzel hem yayımlanan en eski dizileri oynatıyorlar hem de reklam süreleri çok kısa neden çünkü ayrıca bir gelire gerek yok çünkü zaten oynanmışı oynatıyorlar ama A2 kanalı resmen Atv gibi öyle uzun reklam süreleri var ki deliriyorum kapatıyorum arkadaş eskiyi yayınlıyorsun bu kadar reklama ne gerek var ama yok uzattıkça uzatıyorlar bir de şu hafta sonu sinema filmleri hep aynı Allah aşkına film arşiviniz bu kadar mı kısıtlı o zaman kapatın bu kanalı ne gerek var gerçekten çok sinir bozucu bir durum umarım bir düzeltmeye gider kanal bu şikayetimi ciddiye alıp da çünkü bizzat kanalın kendisine defalarca kez yazdım ciddiye alınmadı sonra Atv ye direk yazdım hiç artık bu da olmasa tweetter ve diğer sosyal mecralardan bu şikayetimi ve   defalarca kez ifşa edeceğim.

A2 Tv Reklam İzlemekten Bıktım

Zeliha
07 Ocak 2024 18:48

Efnan
04 Temmuz 2025 07:05
Ede sonuçtan hiç memnun değil

A2 Tv Kanalında Sürekli Tekrar Eden Dizi Yayını

26 Temmuz 2024 23:53