A Life Hospital Hastane Kafeteryası Pahalılığı

A Life Hospital Hastane Kafeteryası Pahalılığı
Mekser
30 Haziran 2023 14:302.451

Hastane güzel, fakat kafeteryası aşırı pahalı. 250 ml cola 33 TL, Tropicana meyve suyu 20 TL, bisküvi çeşitleri 20 TL. Ben bir daha kafeteryasından asla alışveriş yapmam. Hastane kafeteryası bu kadar pahalı olmamalı. Resmen insanları mağdur ediyorlar. Bir daha asla kantininizden alışveriş yapmam.

6 Temmuz 2023 13:35 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, konu ile ilgili araştırma yapılıp, hasta hakları birimimiz tarafından size en kısa sürede dönüş yapılacaktır. A Lİfe Sağlık Grubu olarak her daim yanınızda olduğunu bildirir, sağlıklı günler dileriz. A Life Hospital

Hülya
Hülya
17 Ekim 2024 21:41

Marketten 10 tye satılan Nescafe'yi sıcak su ile karıştırıp veriyorlar ve 50 t ye satıyorlar hastane kantini bu kadar pahalı olmamalı 2 kahve 1 çaya 120t ödeme aldılar resmen mağdur ediyorlar insanları

Eki aç

Özel Elazığ Sonomed HastanesiMalzeme Eksikliği Personel Eksikliği Kantindeki Fahiş Fiyat

Bir
25 Temmuz 2023 16:351.993

Özel Elazığ Sonomed Hastanesi kantininde tüm ürünler dışarıdaki pahalılığın 2 3 kat üzerinde, utanmasalar dolar ile sat...

Academic Hospital İçerisinde Çelişkili Uygulamalar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Musa
29 Haziran 2024 10:455.568

"Hasta Hizmetleri bölümünden Özge hanım ivedilikle konu ile ilgili gerekli incelemeleri yapmış akabinde tarafıma süreçle ilgili sürekli dönüş yaparak yaşamış olduğum yanlış tavır ve yaklaşımların düzeltilmesi için ilgili marka yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirmiştir. Şikayet amacım bizim yaşadığımızı başka hasta ve yakınlarının yaşamaması adınaydı, Özge hanım ve Divan yetkililerinin yapacağı denetim ve eğitimlerle problemin çözüleceğine inandığım için, şikayetimden vazgeçiyor, Özge hanıma teşekkür ediyorum."