İlhan sonuçtan hiç memnun değil

A Global Trade Yatırım Platformunda Büyük Mağduriyet: Paramı Geri Alamıyorum!

28 Eylül 2024 00:42

Anlatımım detaylı olacak ama her şeyi ayrıntılarıyla paylaşmak istiyorum. Siteye üye olduktan sonra müşteri temsilcisi bana ulaştı. Önce mobil aplikasyon yükletti. İlk başta bu uygulamadan küçük işlemler yaptırdı ve iyi karlar kazanıyordum. Sonra daha iyi kazanmak için daha yüksek tutarlar yatırmamı tavsiye etti, çok güvenilir hisselere bu paranın yatırılacağını ve karımın katlanmasının garanti olduğunu söyledi. Bahsettiği senetler sağlam şirketler olduğu için güvenerek tavsiyesine uydum. Her gün işlem yaptırıyordu ve kazancım katlanarak artıyordu. Paramı çekip çekemeyeceğimi görmek için bir miktar çekim yapmak istedim ve anında çekim yapmama izin verdiler. Güvenimi kazandılar. Her gün işlem yapmaya devam ederken, bir gün hatalı işlem yaptığımı, söylediklerinin üstünde lot girdiğimi ve bunu düzeltmenin zor olduğunu söylediler. Sizin için bu sorunu çözmeye çalışacağız deyip birkaç gün sonra farklı bir tedarikçi bulduklarını, bu tedarikçi ile çalışmak için daha fazla teminat yatırmam gerektiğini, iki ay boyunca işlem yapmam halinde hem paramı hem de karımı alabileceğimi söylediler. Söylediklerini yaptım. İşlem süresinin sonuna yaklaşıldığında tekrar hatalı işlem yaptığımı söylediler. Yine önceki süreç yaşandı. Yeni bir tedarikçi bulundu, yine teminat istendi ve istediklerini yaptım. Günlük işlemlere devam ederek vade sonunu beklemem gerekiyordu. Ancak bir süre sonra müşteri temsilcisi arayıp sözleşmemin bittiğini, yeni tedarikçi bulmak gerektiğini ve yine para yatırmam gerektiğini, yatırmamam halinde de bugüne kadar benden komisyon ve swap alınmadığını, bundan sonra alınacağını söyledi ve hesapta görünen para swap ücreti adı altında azaltılmaya başlandı. Yapılan işlemle beş altı gün içerisinde hesapta görünen para bittiği gibi bir de eksiye düşecektim. Bu yapılan işlemlerle ilgili olarak daha önce hiçbir şey söylenmediğini ve yapamayacaklarını, zaten devam eden bir işlem sürecim olduğunu söylediğimde bir sürü farklı, hiç söylenmeyen, konuşulmayan, o güne kadar hiç bahsedilmeyen mevzular ortaya attılar. O güne kadar güvenip her söyleneni yerine getirmeye çalışmıştım ama bu noktada o kadar tutarsız şeyler söylenmeye ve yapılmaya başlandı ki, bu şekilde devam edilemeyeceği için halen sistemde hesabımda görünen kalan bakiye paramı alarak sistemden çıkmak istediğimi söyledim. Çıkabileceğimi söylediler ama paramı vermediler. Defalarca talepte bulunmama rağmen mesnetsiz sebepler ileri sürerek paramı vermiyorlar. Çok büyük mağduriyet yaşıyorum, paramı geri alamıyorum.

profile profile profile
29 Ekim 2024 17:44 (Şikayetten 1 ay sonra)
23 Aralık 2024 16:36
İlhan
İlhan
23 Aralık 2024 16:51

Mağdur müşterileriniz olduğunu kabul etmeniz olumlu bir gelişme. Güven tesis edip, tüm bilgilerimizi paylaştığımız, paramızı alan ve paramızı vermeyen sizsiniz. Biz, bize ait olan paranın bize verilmesini talep ediyoruz. Önce birebir sizin yarattığınız mağduriyetleri giderin, sonra sizin yaratmadığınız mağduriyetlerle de bakarsınız.

Yorumlar (9)

Gülter

Aynı şey banada yapıldı, biz hal alabileceğimizi düşünürken onlar zaman kazanıp parayı kullanıyorlar tabiii giden gitti bundan sonra daha da böyle bsr mevzu yaşamamayı diliyorum tüm mağdur arkadaşlara, hepimize geçmiş olsun

Selman
Selman
Şikayeti Çözüldü

Anlattığınız durumların aynısı yaşadım

Metin

Hayırdır senin hesabın devam ediyor mu yani

Metin

Şu an işlem yapabiliyor musun veya danışman ulaşabiliyor musun

Hüseyin
Hüseyin

Ben bir miktar para yatırdım parayı istersem hiç işlem yapmadan çekebileceğimi söylediler çekmek istiyorum dedim işlemi yaptık tama 10 iş günü içinde paranız hesabınıza yatar dediler ama 2 ayı geçti yatırmadılar galiba parayı yatırmayacaklar kimse bunlara para yatırmadın kesinlikle

Başaran
Başaran

Ne kadar para yatırdığınızı bilmiyorum ama umarım çok fazla değildir. Eğer öyle ise yatın kalkın durumunuza dua edin. Varını yoğunu bu şirkete kaptırıp beş kuruşsuz ortada kalan bir tanıdığım var.

Çiğdem

Merhaba bu yazıyı okuyan arkadaşlar, Bir tanıdığım hesabı + gözüktüğü halde parasını alamadı. Size naçizane paylaşımım şudur... Buraya yatırım yapmayın... Siz olsanız ben para kazanıyorum sizde bu siteye para yatırın diye buraya gelip yazar mısınız? Uğraşır mısınız bu kadar...

Çiğdem

Ahmet Bey merhaba Benim ve buraya yazan arkadaşların iddia ettiği şey platformun güvenilir olmadığıdır. Evet ben eksiye düştüm. Ve beni arayıp hesabı düzelteceklerini söylediler. 25000 USD dan başlayıp düşe düşe her seferinde 5000 USD ödersem hesabı düzelteceklerini söylemişlerdi. Hatta geçen haftada şikayetinizi silin haftaya ödeme yapalım dediler. Siz bana bu konuda yatırım tavsiyesi verir misiniz ne yapmalıyım? Sizce yatırımı yönetmek bu şekilde mi oluyor?

Gülter

Tutarsız sıradan insanlar bunlar ne yatırım ı öyle bir şey yok konuşmadan bile haberleri yokken nasıl düştüm bu olayın içine bilmiyorum kimse düşmesin dilerim

02 Mart 2025 14:25
Kamil sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

A Global Trade Para Çekme: Yatırımlarım Buhar Oldu!

23 Aralık 2024 09:40
Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 19:21