Anadolu Sigorta Ve Ekspertiz İhmali Mağdur Ediyor

19 Aralık 2024 21:482.202
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim ödeme tarafıma yapıldı

Anadolu Sigorta ve A Artı Ekspertiz firması ihmali. 16.11.2024 tarihinde bir kazaya karıştım ve 18.11.2024 tarihinde dosya açılışı yapıldı. Akabinde 20.11.2024 tarihinde SBM sisteminden %100 haklı olduğuma dair mesaj geldi. O günden bu yana telefon ile bilgi alamadım. Anadolu Sigorta müşteri hizmetlerini aradığımda eksper raporunun çıkmadığı ve beklendiği söyleniyor. A Artı Ekspertiz Konya firması telefonlara cevap vermiyor. Ofislerine gittim, 'Biz size haber vereceğiz' dediler. Arayan olmadı, zor bela cep numaralarına ulaştım, masrafın çok olduğunu söylediler. Perte ayıracaklarını söylediler ama 1 aydır herhangi bir gelişme olmadı ve başka aracım olmadığı için mağdur durumdayım. Konunun acilen çözülmesi ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

19 Aralık 2024 22:01 (Şikayetten 13 dakika sonra)

araç plakanız ve dosya numaranızı göndermenizi rica ederim, dosyanızı kontrol ederek bilgi verelim, plakanız yazmadığından hasar dosyanıza erişim sağlanılamadı İyi Akşamlar

Süleyman
23 Aralık 2024 20:11

Merhabalar 23.12.2024 tarihinde telefon ile dönüş yapıldığında 26.12.2024 tarihinde masraf ödemesinin tarafıma yapılacağına dair bilgi verildi

Süleyman
26 Aralık 2024 15:58

Teşekkür ederim ödeme tarafıma yapıldı

4 Haziran 2024 14:552.095

27.03.2024 tarihinde yapmış olduğum kaza sonrası karşı tarafın %100 kusurlu olmasıyla birlikte hayatımın en mağdur günle...

1 Destek