505cover Alışverişi Pişmanlıktır!

Firma tedarik sıkıntısı olduğunu ve beklemem gerektiğini söylüyor. Burada müşteriyi ilgilendiren kısım hangisi anlamış değilim. Madem 2 kargo çıkarın mağduriyetimi giderin diyorum 112 TL kargo ücreti istiyorlar. Sanki tedariklerini ben kestim. Telefon kılıfı için 30 gün beklemek isterseniz gönül rahatlığıyla kullanın.

25 Eylül 2024 15:36 (Şikayetten 4 saat sonra)

Öncelikle merhabalar Şikayetiniz için teşekkür ederiz. Öncelikle siparişte bir gecikme bulunmamaktadır. Sayfamızda, öne çıkanlarımızda, Instagram botumuzda, sipariş sonrası bilgilendirme ekranımızda, sipariş sonrası bilgilendirme mailinde, kargo ve teslimat yazımızda belirttiğimiz gibi “Ortalama teslim süremiz 7 iş günüdür ve bu süre yoğunluğa, sipariş verilen kılıf modeline, cihaz modeline göre değişiklik gösterebilmektedir.” Teslim süremiz üretim süresinden kaynaklı değil sipariş sırasından kaynaklıdır. Ortalama olarak bugün sipariş veren bir müşteriye sıra 7 iş günü sonunda gelmektedir. Ekte belirttiğimiz gibi sipariş verdiğiniz tarihten bu yana 5 iş günü geçmiştir. 505 Cover sözleşmelerimizde belirttiğimiz gibi 1 aylık bir üretim süresi boyunca bekletme hakkına da sahiptir. Teslim süresinden daha erken bir tarihte kargo isteyip kalan kılıfları ek kargo ücreti ödemeden gönderilmesini istiyorsunuz.

Patinda Aksesuar Ürün Fiyatı Kadar Kargo İade Ücreti Talebi

Firmadan telefon kılıfı ve telefon kamera koruyucu aldım. Kamera koruyucuyu beğendim ancak kılıfın kenarlarındaki renk s...

Sipariş Durumu Belirsizliği ve İletişim Eksikliği

"Müşteri temsilcisi ile problem hızlıca çözüldü, hızlı geri dönüş ve çözüm için teşekkür ederim."