Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Sekreterinin Uygunsuz Konuşması

05 Temmuz 2023 10:36

5 Temmuz 2023 saat 9:30 sularında kemoterapi randevumuz olan OMÜ hastanelerine gittik ve kemoterapiye girebilmemiz için gerekli olan alan açtırma konusunda sekreterliğe yöneldik. Onkoloji Hastanesi 2. Kat sekreter m** hanım bize üslupsuz bir şekilde davrandı. Derdimizi anlatmaya çalışmamıza rağmen dinlemedi ve 'o zaman öyle yapın' gibi tavırlarla bize bağırdı.

Ayrıca mesleği bırakmakla tehdit ediyor. İnsanları hastalar için uygunsuz bir kelime kullandı. 'ben gitsem b*. gibi kalırlar' tanımı çok uygunsuzdu. Böyle bir personelle uğraşmak OMÜ gibi bir hastanede saçma ve bizim psikolojimizin bozuk olduğunu öne sürdü. Kısacası bağırdı çağırdı, insanlar zaten hasta olduğu için gidiyorlar. Bu hastaneye kimse keyfi olarak gitmiyor, personellerinizi tekrardan gözden geçirmeniz gerekir. Bence gerekli her yere şikayetimi yazacağım. Herkes konumunu, mevkisini ve duracağı yeri bilmeli.

21 Haziran 2023 08:33
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 17:07

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Doktoru Yönlendirmesiyle Gastroenteroloji Bölümü Randevu Haksızlığı

28 Eylül 2023 18:20