0212 945 32 30 Kişisel Bilgilere Yasa Dışı Yoldan Ulaşma

0212 945 32 30 Kişisel Bilgilere Yasa Dışı Yoldan Ulaşma
08 Kasım 2023 10:34

0212 945 32 30 numaralı telefondan aranarak GSM sözleşmemin dolmak üzere olduğunu söylediler. Daha sonra bana geçebileceğim paketleri saydılar. Ben normalde Turkcell abonesiyim. Paketim aylık 130₺ en düşük paketin 425₺ olduğunu söylediler. Bu bana çok pahalı geldi o vakit Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell birleşti aynı alt yapıyı kullanıyor. Sizi Telekom'a taşıyalım dediler. Ben de kabul ettim. Ve onlara yönlendirdikleri sayfa (Türk Telekom sayfası olarak açıldı) üzerinden kimlik resmimi gönderdim fakat daha sonra pişman oldum. Hem Türk Telekom'u hem Turkcell'i arayarak sordum bu numaraların kendileriyle bir alakası olmadığını söylediler. Muhatap olduğum numaraları buraya yazıyorum.

Arzu
Arzu

Bende cuma günü arandım Turkcell den Türk Telekom a geçirelim diye Turkcell ücretleri yüksek olduğu için kabul ettim benden ehliyet in arkalı önlü resmini istediler boşta bulunduğum için gönderdim sonra Turkcell ve Telekom'u aradım öyle bir şey olmadığını söylediler bende savcılığa ve bulunduğum karakola suç duyurusunda bulundum Adıma yapılabilecek hiçbir işlemden mesul değilim!

Taha
Taha

Benim de aynı olay oldu dostum çözümü nedir nasıl bilmiyorum hat ta geldi elime aktif değil şu an ilk gün Telekom kullanmayacağım zaten onu da iptal etmemiz lazım bir gelişme oldu mu

Rüveyde
30 Ekim 2023 18:18

21 Ekim 2023 11:56
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 15:41