Halil sonuçtan hiç memnun değil

Zühre Ana Hologram Numarası Yok

Zühre Ana Hologram Numarası Yok
01 Temmuz 2024 15:17

Zühre Ana Servi Kozalak Şurubu aldım. Hologram kontrolü yapmak istediğim zaman hologram numarası hiçbir yerde yazmıyor. Hologram onay dediğimde hologram numarası istiyor. Konu hakkında aydınlatacak bir arkadaş var mı veya bana yardımcı olabilecek bir yetkili? İşleri incelemediğim yer kalmadı.

Halil
07 Temmuz 2024 15:47

Gerçekten hiç yakıştıramadım 3 4 kere arandım ama tatmin edici cevap alamadım ben diyorum ki şişelerde hologram numarası yok onlar diyor ki seri üretim turkiye deki %85 eczaneler aktarlar veriyoruz ihracat yapıyoruz bende diyorum ki bu kadar büyük firmasınız neden paketleme onu kontrol elemanı koymuyorsunuz hiç yakıştıramadım şişelerde hologram olmadığı için iade edebilirsiniz dedi çok güzel bir çözüm yolu teşekkürler zühre ana

14 Haziran 12:20 (Şikayetten 11 ay sonra)

Hasret sonuçtan çok memnun

Kozalak Şurubunun Orijinalliği Doğrulanamıyor

Hasret
12 Ekim 18:46
"Çağrı merkezinden arandım ve site ilgili sıkıntı olduğu bilgisi verildi. Tekrardan sorgulattığımda ürünün orijinalliğini görmüş oldum"
Hakan sonuçtan çok memnun

Aldığım Karadut Ürünü Sahte Uyarısı Veriyor Ve Kıvamı Bozuk

Hakan
12 Temmuz 16:22
"Çok hızlı bir şekilde iletişime geçerek gerekli açıklama ve bilgilendirme yapıldı. Firmanın müşterilerine verdiği bu demli önem ve hassasiyet için teşekkür ederim. Ayrıca cidden aldığım ürün çok lezzetliymiş. Teşekkürler."
Aldığım Karadut Ürünü Sahte Uyarısı Veriyor Ve Kıvamı Bozuk