Ziver Tablet Etki Etmiyor!

31 Aralık 2023 14:20221.762

Ben 3 hafta önce uyuz tanısı aldım. Doktor Ziver adlı ilacı yazdı, birer hafta arayla 6-6 kullandık ama hiçbir etkisi olmadı. Kaşıntılar arttıkça arttı. Dedikleri gibi giysilerimi her gün düzenli yıkadım vs. Dün yeniden doktora gittim farklı bir hastane farklı bir merhem yazdı 2 gündür kullanıyorum yarın son gün umarım faydası olur.
Ziver adlı ilaç çok pahalı SGK karşılamıyor ama fayda da etmiyor. Çok ilginç.

Yorumlar(16)

1 Ekim 2024 12:53

Bize de okuldan bulaştı. Hastaneden verilen losyon ve şampuan fayda etmedi, tekrarladığını gördüğüm an Ziver 3 mg 20 lik tablet aldım 26 Ekim 2024 fiyatı 825 TL idi. İlacı kullandıktan sonraki gün kaşıntı yok. Kaşınmaya bağlı yaralar dahi iyileşmeye başladı. 3 gün içinde ciddi manada etkisini gösterdi. Sonuca göre tekrardan yazacağım

25 Ocak 2024 00:21

Arkadaşlar merhaba daha önce uyuz hastalığını yaşayan biri olarak söylüyorum. Doktorun verdiği kremler sürdüğünüz de kaşıntı daha fazla olur. 2 sefer sürdüğünüz de uyuz diye bir şey kalmıyor ama kaşıntı devam ediyor 2 haftaya kadar. Ayrıca geçtiğinde psikolojik olarak da kafanızda atmalısınız Allah kimseye yaşatmasın adı üstünde uyuz zorluğu yaşayan bilir.

15 Ocak 2024 21:21

Peki ellerinizi yikamadinizmi 3 gün boyunca lavaboda vs benim aklıma o takıldı aslında tanlismi yaptım diye 2gun oldu ama halen geçmedi bir şeyler geziyor sanki bir de kesik kesik çizgiler oluyor tünelmiş sanırım onlar

15 Ocak 2024 20:25

Ziver hapı bugün içtim ama umutlarım tükenmek üzere ne yaptıysam geçmedi. Wilkinsonuda sürmeyi beceremedim sanırım. Sürdükten hemen sonra kıyafet giydinizmi veya lavaboya girince yıkanan yerlerden krem gidiyor o zaman ne yapıyorsunuz.

6 Ocak 2024 22:33

Bana mail atabilirsiniz bunu yaşayıp atlatan biri olarak, [email protected]

5 Ocak 2024 19:51

Kardeşim Instagram'dan dogal_bitkisel_tedavi. Hesabını takip et uyuz spreyi var kullanıcılardan çok güzel yorumlar var bende yeni duydum alacağım bu ziver den beynim bir şey yemedi.

1 Ocak 2024 01:48

Ziver ilacı kullanıp, verilen alerji ilacı, losyonlar, kremler, çay ağacı şampuanı, beyaz sirke evi her gün çamaşır suyu ile silip, süpürmeniz halinde ve ev halkından varsa birileri aynı zamanda bunları yaparsanız öncelikle 1 ay aktif süren kaşıntı sonrası azalma olup, birkaç hafta daha kaşıntılar azalarak bitiyor. Yalnız ilaçlar yüzünden cildiniz de kuruluk oluyor ve sanki iğne batması veya vücudunuzda gezen bir şey hissi devam ediyor. Ama sonrası psikolojik. Dr. Un verdiği kremi mutlaka uzun süre kullanın sonrasında bitiyor.

Ziver Tablet İşe Yaramıyor, Hiçbir Etkisini Görmedim

5 Aralık 2023 23:52135.869

Hem ilacı aldım, hem de krem, losyon ne varsa hepsini alıp düzenli kullandım. Bir ton para verdim. Çamaşırları 60 derece...

9 Yorum

Ziver Tablet İyileştirmedi

5 Ocak 2024 11:57160.916

Eczaneden aldığımız uyuz için ziver hap 2 doz kullandık geçmiyor halen. Daha kaşınmaya devam. Verdiğimiz paraya yazık. N...

3 Yorum

Ziver Tablet Etkisizliği Ve Kaşıntı Şikayeti

11 Şubat 2024 21:15129.576

Ziver Tablet'e önemli bir meblağ ödedik. Ancak ürün hiçbir işe yaramadı. Bir hafta aralıklarla kullanmamıza rağmen ve tü...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular