Ziraat Katılım Bankası Ziraat Katılım Uygulamasında Hesaba Para Geldiğinde Bildirim Gelmemesi

Ziraat katılım uygulamasında hesaba para geldiği zaman bildirim gelmiyor.
Defalarca bildirmemize rağmen herhangi bir düzenleme yapılmadı.
Tekrar tekrar para gelmiş mi diye hesaba girip çıkmam gerekiyor bir sürü zahmet.
Uygulamanın geliştirilmesi gerekiyor ama en basit şeyler de bile uygulama falso veriyor.

18 Nisan 2024 09:00 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapılarak sonucu hakkında Bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizde değişiklik olması durumunda Şubelerimiz veya Müşteri İletişim Merkezimiz üzerinden güncelleme sağlayabilirsiniz. Öneri, talep, teşekkür, itiraz ve şikâyetlerinizi web sitemiz, İnternet ve Mobil Şubelerimizde bulunan iletişim formlarından bize ulaştırabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz. Saygılarımızla, Ziraat Katılım Bankası A.Ş.

Yusuf
9 Mart 2025 12:12

Şikayette bu şekilde cevap yazdığınızda sorun çözülmüş olmuyor sorun halin devam ediyor siz de zaten çözme taraftarı değilsiniz anladığım kadarıyla.

Ziraat Katılım Bankası Uygulamasına Giriş Sorunu Ve İş Kaybı

Ziraat Katılım uygulamasına giriş yapamıyorum. Acil işimiz var, paramızı kullanamıyoruz. Saatlerce sürecek bir şey, önce...

Ziraat Katılım Bankası Uygulamasına Giriş Sorunu Ve İş Kaybı

Ziraat Katılım'da Hesap Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Ziraat katılım beni mağdur ediyor. Benim sadece hesabım vardı ne banka kartım ne de kredi kartım ailem para atıyordu. Kı...

Ziraat Katılım Bankası Ziraat Katılım ATM Ye Yatırılıp Hesaba Geçmeyen İade Etmiyor

Ziraat katılım bankası ATM de para yatırırken hata verip hesaba geçmeyen paralarımı aylarca hesabıma aktarmıyor bizi çok...