Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi NST Bölümünde Hemşireler Ve Acil Doktorun Terbiyesizliği

29 Nisan 2024 16:31

27.04 tarihinde saat 07:32'de Zeynepkamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil bölümüne giriş yaptım. Yaklaşık 23 haftalık riskli gebeliğim nedeniyle ve o gün bebeğimin kalp atışlarını duyamamam ve karnımda oluşan ağrı sebebiyle büyük bir endişeyle hastaneye başvurdum. Doktor, kan tahlili için yan odada bulunan NST alanında kan vermem gerektiğini belirtti. Oradaki hemşire önce sol sonra sağ kolumdan damar bulmaya çalıştı, ancak başarılı olamayınca canımı fazlasıyla acıttı. Bunun üzerine, başarısız olduklarını belirterek durumdan rahatsızlığımı dile getirdim. Bunun üzerine oradaki hemşireler ve acil kadın doğum doktoru tarafından azarlanarak, hizmetlerinden memnun değilsem başka bir yere gitmem gerektiği söylendi. Ben de bir hastanın istediği hastaneye gitme hakkının olduğunu ifade ettiğimde, onlar da hasta seçme hakkına sahip olduklarını söyleyerek beni adeta hastaneden kovdular. Devlet hastanesi olan bu kurumdan böyle bir muamele görmek beni derinden üzdü. Riskli gebeliğim olduğunu belirtmeme rağmen, güvenlik görevlisi dahil doktor ve hemşirelerin azarlaması konusunda şikayetçiyim.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Haseki Hastanesi'nde Gebe Hastaya Kötü Muamele

28 Mart 2025 13:06
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Hamilelik Kontrolünde Yaşanan Kabus: Zorunlu Doğum Ve İhmalkarlık

30 Mart 2025 20:04

28 Eylül 2023 12:41
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Saygısız Ve Sert Davranışla Karşılaştım

24 Ekim 2025 21:39