Zerr Mücevherat ve Kuyumculuk 14 Ayar Altının Gramını Çok Yüksek Fiyattan Satıyor

27 Mayıs 2023 00:37

Zerr kuyumculuktan almış olduğum 1 kolye,1 bileklik ve 1 adet 5 taş yüzük 14 ayar olduğu bilgisi verilmeden ve bu ürünü 22 ayar diye düşünerek teslim aldım, toplam fiyat 10,500 TL ödeme yaptım. Bize bu konu da ilk başta fatura kesimi yapılmadı. İlk defa bileklik kolye türü ürün aldığımdan kaynaklı ürünü alırken hangi bilgileri almamız gerektiği bize açık şekilde beyan edilmemiştir. Daha sonrasından mağazanın şikayet var sitesi üzerinde yer alan şikayetlerden dolayı araştırma gereğinde bulundum ve emsal kuyumcularda fiyat araştırması yaptığımda aldığım ürünün gram fiyatında 510 TL'lik bir fazlalık olduğu toplamda bileklik ve kolye için 2000 TL civarında fazla ödeme yaptığımı fark ettim. Firma ile görüşme sağladığımda bana hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını iadede de değişimde de aradaki farkta da yardımcı olamayacaklarını paranın hesaplarına geçtikten sonra hiçbir şekilde sorumluluklarının olmadığını ilettiler. Altın Kaynak sitesi üzerinde 14 ayar altının gram gişe satış fiyatı 910 TL fakat bize gramı 1420,00 TL üzerinden hesaplama yapıldı. Diğer kuyumcular 910 TL gram üzerinden hesaplama yapıyorlar. Yani gramını yüksekten hesaplayıp daha fazla miktara ürünü satmış oluyorlar. Bize konu hakkında yardımcı olunmadı. Bu konuda istediğimiz yere şikayette bulunabileceğimizi ilettiler. Bu konu güvene dayalı mağduriyetimiz söz konusudur. Aynı zamanda ürünü aldıktan sonra 15 gün içinde iade edebileceğim şeklinde bir hakkım olduğunu bilmekteyim buna istinaden 1 gün sonra ürünleri götürdüğümde ve ürünlerde hiçbir sorun olmadığı halde alınmadı. Firmanın işlemlerinin incelenmesi için Tüketici Hakları'na şikayette bulundum. Bunları bilerek gidip bu firmadan ben daha alışveriş yapmam gramı yüksekten satıyor tamamen mağdur ediyorlar ve gramını çok yüksekten satıyorlar yani bizim iki üründe zararımız 2000 TL oldu. Yazık ki ürünü alana kadar çok ilgilendiler para hesaba geçince hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Zerr pişmanlıktır.

Melike
Melike
27 Mayıs 2023 20:46

Bugün tekrardan gittik yüzük almıştık boyanmasını istedik. Yüzük gramı 2.78 iken boyandıktan sonra 2.72 oldu ve fiş istediğimizde yüzüğü 4000 TL'den aldığımız için gramını ayarlamak için çok uğraştı sonra gramı 1200 TL'den verdiğini söyledi bileklik ve kolye niye gramı 1420 TL'den verildi dediğimizde açıklama bile yapamadı. Karşısındaki insanı parayı aldıktan sonra farklı yere koyuyor. Bir daha asla alışveriş yapmam gram müşteri memnuniyeti diye bir şey yok iş alışveriş bitene kadar. Güvenerek hiçbir yere sormadan gitmiştik zerr kuyumculukta bunu şekilde kendi çıkarlarına göre kullanmış oldular 2000 TL zarar ile kolye bileklik aldım ne yazık ki

Günerler Mücevherat Pişmanlıktır Mağduruz

20 Temmuz 2023 10:17

Konya Meram Vezir Kuyumculuk İade Sıkıntısı!

04 Eylül 2023 16:30

25 Mayıs 2025 02:38