Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Finans Personeli Yüzünden Oluşan Maddi Zararım

22 Ağustos 2023 11:27

Zeray İnşaat'tan Effect projesinden 1.5 yıl önce ev aldım. Tam 13 ay önce anlaştığımız kredi zamanı gelmeden 1 ay önce 0.99 krediden yararlanmak için bankayla görüştüm ve banka personeli kredinin kendisini verdiğini, evin %70'inin tamamlanması gerektiğini ve kredilere kısıtlama getirileceğini bir an önce kredinin çekilmesini söyledi.

Projenin finans sorumlusu t***Hanıma bunu ilettiğimizde bankalarla sürekli konuştuğunu, evin %80'inin tamamlanacağını ve kendisinden daha iyi mi bileceğimizi belirtti. Biz 10 kere yanına gittik ve yanlış bildiğini söyledik, hatta banka personeli ile konuşturmak istedik. Yine de kabul etmedi ve bu konuşmalardan 2-3 hafta sonra arayarak yanlış bildiğini ve kredi işlemlerini başlatmamızı söyledi. Fakat kredilere kısıtlama gelmişti, istediğimiz tutarda kredi işleme alınmadı ve cebimizden fazla para vermek zorunda kaldık.

Nakit paramız olmasaydı, yanlış yönlendirip ısrarla diretmesi yüzünden evi alamayacaktık. Tapumuzu alırken herkes t** Hanımdan şikayetçiydi. Süreci resmen kendimiz yürüttük. Finans görevlisinin işini doğru yapmaması yüzünden her ay 5 bin tl fazladan kredi ödüyorum. 1 yıldır muhatap olacağım kimseyle görüşemiyorum. Goncagül Hanım, siz büyük şirkette çalışmadınız mı?

Şirket arkadaşları birbirini korur diye bir cümle kullandı. Evin eksikleri hala giderilmiyor, 8 aydır finans müdürünün aramasını bekliyorum. Zeray pişmanlıktır. Aynı arkadaşıma ev aldırdım, şikayet var aynı şekilde kredi işlemleri için tapuyu istemiş. Şikayetini kaldırmazsa yönetim tapuyu göndermeyeceğiz diye tehdit etmişler. Zeray'dan Esil projesinden de aldık.

T** Hanım yine aynı şekilde işlemleri hep yavaş ve yanlış yaptı. Reklama para vereceğinize kalifiye personel seçin. Bir de neymiş hayatın akışında olabilecek hatalarmış! Asla zararınız da muhatap bulamıyorsunuz. (Finans işlemleri için ç--- Hanımı tercih edin. G*** Hanım da telefonlarına bakmıyor. G--- Hanıma göre t** Hanım bizim zamanımızda da yeni personeldi. 1 hafta içinde arkadaşım ev alırken de yeni çalışan oldu). Bir daha da Zeray'dan ev almam. Sözde kurumsal diye aldık.

19 Ekim 2023 15:37 (Şikayetten 1 ay sonra)
20 Ekim 2023 09:13

Hiçbir sorumluluk almayın zaten ama lafa geldiği zaman benden daha mı iyi bileceksiniz bankalarla iletişim halinde benim deniliyor ama bankaların kredi kampanyaları okunmadan gelişi güzel cevap verin neymiş güven inşa edermiş siz kendinize göre sözleşmeleri yapın tabii ki de sorumluluğunuz olmaz. Personeliniz yüzünüzden arabamı satmak zorunda kaldım! Hakkım helal değildir.

08 Kasım 2023 08:06

Finans müdürünüz Kemal bey personeliniz Tuğba hanım İçin çok fazla şikayet olduğunu insanlarla iletişimi ve bilgisi olmadığını tekrar tekrar eğitime girdiğini düzelmediğini daha doğrusu düzeltilmesini söyledi işten çıkarılacağını söyledi verilen vaatlerle yapılanlar aynı değil. Bir daha telefonlarını bile açmadı benim mağduriyetim devam ediyor, bir de hala yeni kampanyalar var ev almak ister misiniz diye arıyorsunuz, sizden ev alan ancak sizi tanımayandır 3 yıldır kendinizi çok iyi tanıttınız

02 Aralık 2023 11:12

4449141 aramanızı veya zeray inşaata ulaşmanızın hiçbir anlamı yok sadece gazınızı alıyorlar sonra hiçbir şey çözmüyorlar sorunlarınızı şikayet var vs gibi yerlerde veya Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak çözmenizi tavsiye ediyorum

25 Nisan 2024 11:35

Bu arada 2 tane ev aldım sözleşme tarihlerini hep yalan söylüyorlar size sözleşme yaptıkları tarih oluyor. Mesela esil projesini aralık ayının sonunda teslim edeceğiz dediler her şeyimizi ona göre planladım meğer sözleşmede 6 ay kadar esneme varmış 😂 buna uyacaksınız diyor size aslan gibi sözleşme yapıyorlar. Bir daha 0 dan zeraydan ev almam

Zeray İnşaat Eviniz Zeray'da Güvende Değil!

22 Aralık 2023 08:52

Zeray İnşaat Tapu Vermiyor, Evin Teslimindeki Hatalar Giderilmiyor

15 Aralık 2023 15:11
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Sitesinde Bir Türlü Çıkmayan Kredi, Yaşanan Güvensizlik!

18 Mart 2024 12:47

Blackeagle
16 Ekim 2023 19:39
Zeray Effect Sitesi Pişmanlığı
Çidem sonuçtan hiç memnun değil

Geri Ödeme Sürecinde Yaşanan Gecikmeler Ve İlgisizlik

19 Eylül 2025 10:13