Hulusi sonuçtan hiç memnun değil

Fişekhane Zennup 1844 Restorant Pişmanlıktır.

23 Temmuz 2023 15:49

İstanbul Zeytinburnu ilçesinde Fişekhane Zennup 1844 restoranda Türkseniz ikinci sınıf vatandaş olarak muamele görmeye hazır olun. Tatlı yemek için gittiğimiz bu restoranda güzel ülkemizde yabancı hissediyorsunuz.

Öncelikle randevu alamıyorsunuz. Sıraya girip sizi yabancılardan sonra ikinci el bir muameleyle masanıza eşlik ediyorlar. Ardından istediğiniz şeyin tatmin edici olmadıklarını düşündükleri için garson: " Bunu mu istiyorsunuz, şefine danışmam gerek" söyleyip bekletiyorlar. Ardından Şef, başka bir görevliyi bize gönderip yemeğe öncelikle şu menülerden başlamamız gerektiğini belirtti. Ayrıca masa süresi olarak sadece 30 dakika kalabileceğimizi belirttiler. Tabi ki doğum günüm için geldiğim bu restorana ne ben, ne de sevdiklerim gelecek ama sizin de durumdan haberdar olmanızı istiyorum. Yabancı değilseniz ikinci sınıf muameleye, ilgisizliğe, bu derece ne yiyeceğimize karışacak kadar hadsizliğe hazır olun.! Zennup 1844 Pişmanlıktır.!

08 Ağustos 2023 17:13 (Şikayetten 16 gün sonra)

Sinan

4 Ağustos Cuma Akşamı gittiğimizde randevusuz alamadıklarını içeride Arap turist kafilesi olduğunu söylediler. 5 Ağustos günü randevu almak için aradığımda ise randevu ile rezervasyon oluşturamadıklarını akşam gelip şansımızı denememizi söylediler. Bu tutumu kabul edemiyorum. Hala olayın şokundayım

Hulusi

Tüketici Hakları'na başvuracağım kendi ülkemde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmek istemiyorum

Inga

Kurucu ortağı Ömür ayrıldı, hızla kalite düşmeye başlamış. Bizde bugün gittik ve en başta hizmet kalitesi olmak üzere kalitenin nasıl bu kadar hızlı düştüğüne şaşırdım. Ne yemekler eski lezzetinde ne ortam hoş. Hele garsonların kalitesi çok hızlı düşmüş

Zennup 1844 Zennup 1884 Fişekhane

02 Haziran 2024 19:42
Zennup 1844 Zennup 1884 Fişekhane
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Zennup Fişekhane Şubesinde Zorunlu Servis Ücreti Sorunu

05 Aralık 2024 01:32
Zennup Fişekhane Şubesinde Zorunlu Servis Ücreti Sorunu
Elif sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 18:46