Zennup 1844 Bursa'da Tatlı Yedirmediler Resmen.

12 Eylül 2023 15:19

Zennup 1844 Bursa şubesi için yazıyorum. 1 yıl öncesine kadar haftada net 2 gün Zennup'a giderdim. Ve gerek hizmet, gerek sunum, gerek lezzet bakımından üstüne tanımadığım bir restorandı. 1 yıl sonunda, Bursa'ya tekrar döndüm, fiyatların uçukluğu karşısında ağzım açık kaldı. Zaten eski fiyatlar da ortalamanın epey üstünde idi fakat bir restoranda biraz da tutarlılık olur. Neyse, şikayetim bu da değil. Arkadaşım geldi yurt dışından, kendisi tatlı hastasıdır ve onu direkt Zennup'a götürüp tatlı yedirmeyi teklif ettim. Zennup'u da epey övdüm, kendisi çok heyecanlandı ve rezervasyon almak için telefon ettim. Fakat bana telefonda verilen cevap şuydu, 'sadece tatlı yiyemiyorsunuz, ancak yemek yemeniz lazım ki üstüne tatlı söyleyesiniz.' :) Be kardeşim, bu nasıl sistemin adamı olmaktır? Tatlı menüsü ayrı ise, ayrı bir hizmettir. Nokta. Siz menü mü veriyorsunuz ki, siz tatlıyı ikram mı ediyorsunuz ki bu tavır, bu karar? Hiç ama hiç yakıştıramadım. Zaten telefonda sadece 1 saatlik bir masa rezervasyonu olduğunu belirttim. Yani tatlımızı yiyip kalacaktık. Zennup'un hikayesini ve Ö*** beyin düşünce yapısını bildiğimden, bunu hiç ama hiç yakıştıramadım. Bu sisteme ayak uydurup zaten bir tabak yemeğe 500 TL alırken, tatlı müşterisinin onlara ağır gelmemesini beklerdim. Hitap ettikleri kesimi kendilerince, zaman içerisinde belirlemişler. Tebrik ediyorum :) Arkadaşım için başlamadan biten bir restoran oldu. Ha hoş, Zennup'un da çok umur idi. :) Ama belki arada bir bu yorumlara önemseyip açıp bakan varsa, belki bir miktar restoran kararlarını sorgular. İyi çalışmalar.

Zennup 1844 Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Kötü Hizmet Deneyimi

13 Nisan 22:46

Zennup 1844 Bursa Zennup Restaurant Şikayet

07 Nisan 2024 22:07
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Zennup Restoranında Beklenmedik Yüksek Hesap Ve Fahiş Fiyatlar

12 Temmuz 18:05