Zeki Kuyumculuk (Sancaktepe) Yeni Ürün Değişim Kabulü Sorunu

29 Mayıs 2024 12:23

10 sene kullandığım bilekliği değiştirmek için gittim. Oradan yaptığım ilk alışverişimdi. 17 bin liraya değer biçtikleri başka bir kelepçeyi kendi bilekliğimi verip bir de üzerine para ekleyip alışverişimi gerçekleştirdim. Hatta IBAN verip parayı bu hesaba atın dediler. Aldığım yeni bilekliği bir gün bile kullanamadım.

Hemen yamuldu. Değiştirmek için gittiğimde benden 2000 TL para istediler. Ben bu bilekliği alırken bana içi boş olduğunu söylemediler. Neden söylemediniz diye sorduğumda bütün kelepçeler boştur dediler. Ben de size getirdiğim bilekliği 10 sene kullandım dedim.

İnsanları yanıltmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Bir de oradan çıkarken gözünüz kör müydü diye hakaret vari konuştular. Bir de dalga geçer gibi 2000 TL'ye cüzi bir miktar verin diyor. Kolay mı kazanıyor insanlar parayı. Haksız kazanç sağlıyorsunuz helal etmiyorum. Bir gün kullansaydım gam yemezdim.

Ömer
Ömer

Hanımefendi kendine şık bir bileklik aldı fakat 1 hafta geçmeden nasıl olduysa ürün mahvedilmiş üretici firma da kullanıcıda kusur buldu ne yaptıysa da problem çıkardıysa da istediğine ulaşamayan kadın artık sosyal medya platformlarında karalamaya başladı hakkımızı helal etmiyoruz

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Verilen Değer Kaybı Sözü Tutulmadı, Güvenimiz Sarsıldı

14 Temmuz 2025 17:42
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 02:39
Bohem Gümüş Kuyumculuk Bohem Gümüş Ürün Kalitesizliği Ve Kaba Üslupları
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Kuyumculuk (Pendik) Bileklik Alma Ve Bozdurma

25 Eylül 2024 21:28