Zalando'dan Hayal Kırıklığına Uğradım

16 Ağustos 2023 16:11

Maalesef zalando'dan yaptığım alışverişten pek memnun kalmadım. Öncelikle, ürünün kalitesi beklediğimden çok daha düşüktü. Kumaşı ince ve dayanıksız. Ayrıca, ürünün resimdeki kadar iyi oturduğunu düşünmüyorum ve doğru şekilde ölçülendirilmiş olmama rağmen, ürün sıkı ve giymek için rahatsız ediciydi.
Son olarak, teslimat süresi oldukça uzundu ve müşteri hizmetleri personeli sorularıma yeterince yardımcı olmadı. Sonuç olarak, zalando'dan yaptığım bu alışveriş beni hayal kırıklığına uğrattı ve umarım kendilerini geliştirirler.

29 Ağustos 2023 21:29

Maalesef Zalando'dan satın aldığım ürünle ilgili çok memnun değilim. İlk olarak, ürünün kalitesi beklediğimden çok daha düşük çıktı. Kumaşı ince ve dayanıksızdı. Ayrıca, ürünün resimde görüldüğü gibi kesinlikle uygun olmadığına inanıyorum. Beden ölçülerim doğru olmasına rağmen, ürün dar geldi ve giyilmesi rahatsız ediciydi. Son olarak, teslimat süresi oldukça uzun sürdü ve müşteri hizmetleri benim sorunlarıma yeterince yardımcı olmadı. Genel olarak, Zalando'dan yapılan bu alışverişten hayal kırıklığına uğradım ve kendilerini geliştirmelerini umuyorum.

27 Ağustos 2023 22:58

26 Ağustos 2023 22:04

25 Ağustos 2023 22:41

23 Ağustos 2023 22:55

21 Ağustos 2023 22:26

19 Ağustos 2023 21:33

18 Ağustos 2023 20:05

Maalesef Zalando'dan yaptığım alışverişten pek memnun kalmadım. Öncelikle, ürünün kalitesi beklediğimden çok daha düşüktü. Kumaşı ince ve dayanıksız. Ayrıca, ürünün resimdeki kadar iyi oturduğunu düşünmüyorum ve doğru şekilde ölçülendirilmiş olmama rağmen, ürün sıkı ve giymek için rahatsız ediciydi. Son olarak, teslimat süresi oldukça uzundu ve müşteri hizmetleri personeli sorularıma yeterince yardımcı olmadı. Sonuç olarak, Zalando'dan yaptığım bu alışveriş beni hayal kırıklığına uğrattı ve umarım kendilerini geliştirirler.

17 Ağustos 2023 11:42

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Zalando'dan Alınan Armani Tişörtlerde Menşeyi Bilgisi Hayal Kırıklığı

Yunus
28 Mayıs 2025 20:24
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Zalando Teslim Edilmemiş Ürün İçin İade Talebim Karşılanmıyor

05 Aralık 2025 17:06