Ayhan sonuçtan memnun

Yurtiçi Kargo'nun, Teslimat Kodu Başkasına, Kargo Başkasına Hizmeti!

Yurtiçi Kargo'nun, Teslimat Kodu Başkasına, Kargo Başkasına Hizmeti!
24 Haziran 2024 15:24

Bu konuya dair bu kaçıncı şikayetim hatırlamıyorum. Her defasında sorunun düzeltiliyor birkaç ay iyi düzgün devam ediyor derken bir bakıyorsunuz bir kargo mesajı, kargonuz birazdan size ulaşacaktır, teslimat kodu şudur diye. Ama size gelen ne kargo var ne de sizin beklediğiniz bir kargo var
Yurtiçi Kargo'nun bu kargoları gönderdiğiniz kurumdaki sorumlusu ya da bayisi ben değilim, kuruma her gelen kargonun muhatabı da alıcısı da ben değilim.
Hal böyle iken, mesajları niye hala bana gelmekte ya da bu kargolar benimse niye bana teslim etmiyorsunuz da başkasına teslim ediyorsunuz. Bu kadar ciddiyetsizlik, sorumsuzluk olmaz.
Ekte yer alan son gelenlerden taze yani, geçen haftalarda da vardı birkaç tane onları silmişim ama artık bezdirdiniz mesaj görüntülerindeki malzemeler benim olmadığı halde mesajları (aynı kurumda çalışmamdan kaynaklı mı nedir) bana gelmekte. İnanın bıktırdınız buradan da sonuç alamayacağım bu gidişle. Bundan sonraki şikayet merci CİMER olacak.

01 Kasım 2024 13:14 (Şikayetten 4 ay sonra)

Sn. Ayhan G. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Ayhan sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 15:32
"İlgilerinden dolayı firma çalışanlarına ve mustafa bey e teşekkür ederim"
Hasan sonuçtan çok memnun

20 Mart 2024 19:02
"Beni arayarak, detaylı bir anlatım ıyla beni bilğilendiren, aynı sıkıntıyı tekrar yaşamam için bütün tedbirleri aldıklarını, gerekli yerlere ve şubeye de iletildiğini bildiren Mustafa beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Yurtiçi Kargo Firmasının Müşterilerini Önemsememesi Ve Keyfi Hareketi
Yurtiçi Kargo Firmasının Müşterilerini Önemsememesi Ve Keyfi Hareketi
Saniye sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 15:29
"Açıklama ve geri dönüş için teşekkür ederim."
Yurtiçi Kargo Teslimi İle İlgili Çifte Uygulama
Yurtiçi Kargo Teslimi İle İlgili Çifte Uygulama