Yurtiçi Kargo H&M İadem Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

11 Nisan 2024 15:081.133
Menekşe'nin Teşekkür Mesajı
Destekleri için teşekkür ediyorum. Hızlı ve çözüm odaklı bir dönüş sağladılar.

H&M den aldığım ürünleri 3 Nisan Çarşamba günü Yurtiçi Kargo'dan iade ettim. Ama kargo takip numarası vermediler. Ödeme iadesi henüz yapılmadı. Kargom şu an nerede bilmiyorum. H&M müşteri hizmetlerini aradığımda iade görünmediğini söylediler. Bayramdan dolayı kargo şubesine de ulaşamıyorum. İadem hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

11 Nisan 2024 15:21 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sn. Menekşe Ü. ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

15 Nisan 2024 11:46

Destekleri için teşekkür ediyorum. Hızlı ve çözüm odaklı bir dönüş sağladılar.

15 Nisan 2024 11:47

Menekşe Ü.Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Yurtiçi Kargo Geldiği İlk Gün Ürünümü Yanlışlıkla İadeye Gönderdi

Barney
14 Haziran 2024 17:25389

H&M den sipariş ettiğim bayram öncesi yetişmesi gereken 60606166031 teslimat ve 191327211473 numaralı kargom 12 Haziran ...

Yurtiçi Kargo Kargo Takip Numaram Nerede

Celal
17 Temmuz 2024 12:02562

"Teşekkürler"

Yurtiçi Kargo Kapıda İade Ettiğim Ürünle İlgili Kod Vermedi

Gamze
21 Haziran 2023 20:58324

Kapıda Yurtiçi Kargo görevlisine iade ettiğim ürünüm yerine ulaşmamış kapıya gelen görevli bana takip numarası vermedi (...

Yurtiçi Kargo Bana Ait Olan Ürün Bilinmeyen Bir Adrese Gidip Gidip Geri Dönüyor Sürekli

Kuzey
11 Aralık 2024 18:58447

"Teşekkür ederim"

Yurtiçi Kargo Kargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Yurtiçi KargoKargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Sevgi
Yurtiçi Kargo Parçalanmış Kargonun İadesi!

Yurtiçi KargoParçalanmış Kargonun İadesi!

Eraslan
Yurtiçi Kargo, Kargom Kırık Geldi Kabul Etmiyor