Yurtiçi Kargo Delta Şubesi Sıkıntılı

17 Kasım 2023 10:08

Yurtiçi Kargo benim firma gönderilerimin ödemesi çalışan elemanlar tarafından yapılamadığı için her kargo sürecimizde bize sıkıntı yaşatıyorlar. Her seferinde faturayı kesin havale yapalım dememize rağmen sorun çıkartıyorlar. Dün de güvenlik kulübesinde güvenlik görevlisi olan koskoca firmada muhatap bulamadık deyip kargoyu getirmeden şubeye geri götürüyorlar. Ben bütün tedarikçilerimizle konuştum hiçbir gönderimin Yurtiçi Kargo aracılığıyla göndermemeleri konusunda anlaştım. Bir sürü kargo firmasıyla çalışıyorum hiçbiri ile bu Delta şubesi kadar sorun yaşamıyorum.

17 Kasım 2023 10:16 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

17 Kasım 2023 12:51

Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim.

18 Kasım 2023 13:32

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 14:44
Ahmet sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 14:11
"Şube Müdürüne nezaketi ve hızlı dönüşü için çok teşekkür ediyorum. Keşke tüm şirketlerin müdürleri böyle çözüm odaklı olsa :)"
Özgül sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 12:02
Erkin sonuçtan çok memnun