Emir sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo Dağıtıma Çıktı Fakat Mesai Saatleri İçerisinde Tarafıma Ulaşmadı

28 Kasım 2023 18:34
Emir'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler, Pınar hanım yardımcı oldu.”

Merhaba, saat 11 de dağıtıma çıkan ürünüm 18.10 oldu hala tarafıma ulaşmadı. 17.30 dan beri ilgili şubeyi arıyorum iki saat müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ama asla telefonum müşteri hizmetleri tarafından açılmıyor. Şimdi de çalışma saatleri dışında olduğu için müşteri hizmetleri mesai saati dışında telefonlara cevap veremiyormuş. Mesai saati içinde de ulaşamadım ki sonrasında ulaşabileyim zaten. Açsalar soracağım şey dağıtıma çıkmasına rağmen gün içinde ulaşamama durumu olabilir, hava vs farklı sebeplerden. Aracın şubeye dönüşüne gelsem ürünümü alabilir miyim olacaktı? Sabahtan beri kargoyu bekliyorum evde, bu saatten sonra gelir mi bekleyeyim mi yoksa artık gelmez dışarı mı çıkayım. Resmen ev hapsine tutuyorsunuz insanı. Lütfen konu özelinde destek verin, evden çıkabilir miyim? Sonra evde bulamadık diyerek mesai saatlerinde şubeye gelmemi beklemeyin! Takip numaramı paylaşmıyorum. Mail adresim: e*************@gmail.com

28 Kasım 2023 18:37 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

28 Kasım 2023 18:49

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Emir
Emir
28 Kasım 2023 18:50

Teşekkürler, Pınar hanım yardımcı oldu.

Şevval sonuçtan çok memnun

30 Kasım 2023 19:58
"Teşekkürler her şey için şikayet var ekibine"
Yurtiçi Kargo Kargo Teslim Edilmiyor Evde Olmama Rağmen
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 12:10
Ümmühan sonuçtan çok memnun

24 Şubat 2025 11:46
Tuğba sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2023 16:31
"Teşekkür ederim sorunum çözüldü çok sağ olun"

17 Şubat 2024 23:28

Yurtiçi Kargo Kategorileri